AddBaby Golvskydd 120x80cm

Slut i lager
SKU
4P106575
249 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Fler än 10 st
Barkarby
Fler än 10 st
Sickla
Fler än 10 st
GÖTEBORG
Sisjön
Fler än 10 st
Backaplan
Fler än 10 st
Kaserntorget
2 st
MALMÖ
Svågertorp
Fler än 10 st
Ett golvskydd av plast är det bästa tillbehöret du kan köpa om du vill skona ditt hem. Med ett golvskydd av plast för barn behöver du inte oroa dig för fläckar på mattan, repade golv och kladd under fötterna. Lägg bara ett golvskydd i plast under barnmatstolen och du kan låta ditt barn prova att äta själv även om det blir lite spill.

Med måtten 120x80 cm ger skyddet dig många användningsområden. Du slipper oroa dig för om vagnen blir stulen i trappuppgången då du med golvskyddet kan ställa vagnen inomhus utan att dra in smuts på golvet. Lägg bara ut ett golvskydd av plast var du vill i hemmet och du kan förvara vagnen säkert. Du slipper även väcka ditt barn om han eller hon somnat under promenaden. Rulla bara in vagnen, ställ den på ett golvskydd av plast och låt barnet sova klart.

Våra golvskydd av plast är tillverkade av tålig PP-plast och de är enkla att hålla rena och fräscha. Så nästa gång du funderar på hur du ska skydda dina golv från repor och smuts samt minska städandet, satsa på ett golvskydd av plast.