Axkid Minikid 2 Granite Melange

I lager
SKU
AX22140222
3 499 kr
Lagerstatus
Webbutik
2 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
10 st
Barkarby
Fler än 10 st
Sickla
7 st
GÖTEBORG
Sisjön
4 st
Backaplan
6 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
10 st
Axkid Minikid 2 - en av marknadens säkraste och rymligaste stolar med många smarta funktioner.

Det finns flera anledningar till att Axkid Minikid 2 har blivit en av marknadens mest populära bilbarnstolar.

Axkid Minikid 2 är ensam om att ha självåtdragande förankringsband som förenklar installationen genom att bilbarnstolen vickas på plats samt att stolen hålls åtdragen och därmed korrekt installerad hela tiden. Undersökningar visar att över 50% av alla bakåtvända stolar i Sverige är helt eller delvis felinstallerade. Tack vare de självåtdragande förankringsbandenreduceras risken att din Minikid sitter felinstallerad.

En annan unik funktion är att nackstödet och bältesselen automatiskt anpassar sig efter ditt barns längd och storlek. Därmed minimeras risken att ditt barn sitter felaktigt i stolen och du behöver inte byta inställningar allteftersom ditt barn växer.

Axkid Minikid 2 är en rymlig och bekväm stol sompassar även långa barn på upp till 125 cm.

Trots detta tar stolen upp lite plats i bilen och kan därför installeras i både små och stora bilar. De 5 främre lutningslägena möjliggör optimal lutning för ditt barn beroende på ålder och längd. Skulle det behövas ännu mer lutning är Axkids lutningskil ett bra komplement.

Axkid Minikid levereras med sidokrocksskyddet Axkid Side Impact Protection, som ger bästa möjliga skydd vid eventuell krock från sidan. Sidokrockskyddet ska användas på den sidan av bilbarnstolen som vetter mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas. Axkid Minikid har fått utmärkelsen Bra Val av Folksam och Bästa Prisvärde av Bäst-in-test.se och är plustestad upp till 25 kg.

Vänligen notera att även om Axkid Minikid är godkänd mellan 0-25 kg, rekommenderar vi att alltid starta med ett babyskydd eftersom det är bäst anpassat för de allra minsta.

Axkid Minikid är känd för dess möjlighet att förlänga ett bakåtvänt åkande till max och för att ha räddat många liv.