Axkid Minikid Grey 2.0

I lager
SKU
AX22140202
3 290 kr
Lagerstatus
Webbutik
Fler än 10 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
Fler än 10 st
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
Fler än 10 st
GÖTEBORG
Sisjön
10 st
Backaplan
Fler än 10 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Fler än 10 st
Axkid Minikid, modell 2018, har utformats för att ge bästa möjliga säkerhet och komfort för både små och stora barn, så att barnet kan åka sig bakåt så länge som möjligt. Den nya Axkid Minikid kommer med det innovativa sidokrockskyddet - ASIP (Axkid Side Impact Protection), utvecklat tillsammans med ett erkänt krocktest institut i Tyskland, som ger bästa möjliga skydd för barnet vid en sidokollisionskollision. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som står inför bilens dörr. När bilsätet används i mitten krävs inte ASIP.

Stödbenet har utvecklats och förbättrats och kan nu förlängas med bara en knapp, vilken är lättare att komma åt från sidan. Klädseln har förbättrats, och sättet hur du tar på och av klädseln har förenklats, så att möjligheten att tvätta klädseln blir lättare. Nackstödet är tjockare och mysigare, för optimal komfort för barnet när det sover. Huvudstöd och internbälte är integrerade med varandra och har den unika egenskapen att automatiskt anpassa sig efter barnets längd och storlek när du drar åt internbältet. Det justerbara stödbenet på framsidan gör att du kan använda fem olika positioner för optimal lutning för ditt barn, beroende på ålder och längd. Om mer lutning behövs är vår vinkeljusterande kil ett bra tillägg.

Axkid Minikid är godkänd 0-25 kg (ca 125 cm, 6 år) och har fått bra recensioner från flera oberoende testinstitut. Den är Plus godkänd upp till 25 kg. Axkid Minikid levereras alltid med en svart barnkudde, för att ge bättre stöd till de yngsta barnen.

Godkänd enligt ECE R44/04 Möjliggör bakåtvänt åkande upp till 125 cm
Klädsel tvättbar i 30 grader
Huvudstöd är reglerbart i 7 steg