Axkid Life Black

Slut i lager
SKU
AX30100003
2 990 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
7 st
Backaplan
2 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Axkid Life kan du använda från nyfödd med liggdel. Efter 6 månader tar du bort liggdelen och kan sedan använda sittdelen upp till 22kg. Vagnen väger endast 6,5kg och blir väldigt liten och kompakt när man fäller ihop den. Fälls ihop med ett enkelt enhandsgrepp.

Måtten är endast 56 x 45 x 25 cm.
Vagnen har 4-hjulsfjädring.
Sittdelen har flera steglösa rygglägen och går även att få till ett fullt liggläge. I vagnen ingår resväska, axelrem och bygel.

Med en flexibel, funktionell och bekväm barnvagn blir livet som småbarnsförälder lite enklare. Investera därför i en bra barnvagn som uppfyller alla dina krav. Fördelar med en Axkid Life
Det finns många fördelar med att investera i en Axkid Life barnvagn, en av dem är att vagnmodellen fungerar ända från 0+ och uppåt. Du börjar helt enkelt med att montera en liggdel på din Axkid Life, för att sedan ta bort och använda sittdelen som går upp till 22kg. Det finns dessutom en rad andra smarta tillbehör som du kan köpa till din vagn som adapter och regnskydd - allt för att göra vagnfärden så smidig och bekväm som möjligt för dig och din baby. Vare sig du går på en promenad mitt inne i stan eller ska ut och resa fungerar en Axkid Life utmärkt. Dessutom är en Axkid Life vagn enkel att fälla ihop, vilket till exempel är bra om ni ska åka bil, tåg eller buss.