Babblarna

Babblarna

Är du på jakt efter nya inredningsprodukter eller leksaker till barnrummet, som dessutom både är roliga och tilltalande? Produkter från Babblarna, t.ex. Babblarna-figurer, som bland annat finns form av plastfigurer, gosedjur och mjukisdjur kommer garanterat öka lekglädjen hos ditt barn. Babblarna är en rad färgglada figurer som är utformade på olika sätt och som alla har roliga namn, närmare bestämt Bobbo, Bibbi, Babba, Dadda, Diddi och Doddo. Babblarna kan ses på SVT, men har i och med deras popularitet börjat gestaltas i en rad olika leksaker och inredningsdetaljer.br>
Babblarna leksaker till barnen
Det finns en rad olika leksaker med Babblarna så som plastfigurer att leka med, spel och pussel men också mycket annat. Det finns även som filmer och musik. Leksakerna kombinerar fantasi och kreativitet med pedagogik, vilket gör att ditt barn lär sig samtidigt som hen leker. Figurerna lämpar sig bäst för barn mellan 0 och 5 år, men filmerna och musiken rekommenderas från cirka 1 år. Vare sig du letar efter en plocklåda till det mindre barnet eller ett pedagogiskt spel till det äldre barnet så kan du hitta något med Babblarna som motiv och tema. Produkterna håller hög kvalitet.

Babblarna inredning till barnrummet
Det är inte bara leksaker som du kan hitta med motiv och tema från figurerna i Babblarna. Även till barnrummet finns det en hel del produkter med dessa söta figurer. Produkterna är tilltalande och lämpar sig perfekt till ett barnrum som fokuserar på lek och glädje. Eller kanske är ett mysigt gosedjur att föredra? Ett gosedjur som barnet både kan leka med och som fungerar som en fin inredningsdetalj i sängen? Eller varför inte andra praktiska produkter till hemmet. Gemensamt för produkterna med Babblarna är att de är färgglada och lekfulla, vilket snabbt lyfter stämningen och atmosfären i vilket rum som helst.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 48

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 48

Sida
per sida
Stigande ordning