Babysitters

Babysitters

Babysittern är den perfekta hjälpredan i hemmet när du är själv med din baby. Inte nog med att du som förälder kan få båda händerna fria, ditt barn kommer också att ha väldigt kul i sin babysitter. Våra babysitters är noga utvalda från kända varumärken så att du som kund alltid får det bästa. 

En babysitter kan du använda till ditt nyfödda barn och upp till ca 10 månader, det kan skilja sig lite från barn till barn hur länge de vill sitta i sin babysitter. Babysittern kommer hjälpa dig en hel del om du t.ex. lagar mat eller tar en väl behövlig dusch, du har alltid ditt barn inom synhåll men kan göra det du ska utan att behöva tänka på att din baby t.ex. är för nära varm mat och kan bränna sig.

Babysittern inte bara hjälper dig i din vardag utan hjälper också din baby med motoriken. Då babyn rör på armar och ben för att få rörelse i babysittern så tränar de både muskler och balans. De babysittrar vi har kommer i en hel del olika varianter, vissa är väl vadderade och ger en ombonad känsla, andra formar sig mer efter barnets rygg. Många kan du ställa in i olika lutningar så att det nyfödda barnet kan vara lite mer liggande medans det äldre barnet kan sitta lite mer upp och se vad som händer runt omkring. De kommer oftast i en hel del olika färger så att du kan matcha till ditt hem om du vill det.

Vi har babysittrar från bl.a. Stokke och BabyBjörn. Stokkes babysitter, Bouncer, går att reglera i olika lutningar när den är fristående på golvet och du får också en mjukt vadderad extra kudde i sitsen som gör det bekvämt för den lilla babyn. Den går sedan att plocka loss när barnet är lite äldre. I babysittern får du också ett 5-punktsele och en leksakshållare som du fäster på sidan av babysittern där du sedan kan hänga olika leksaker eller skallror i. Stokkes babysitter Bouncer är kompatibel med Stokkes matstol Steps. Om du skulle vilja ha med dig din baby vid matbordet så kan du alltså koppla på babysittern på matstolen så att barnet kommer upp i samma höjd som bordet och kan vara med vid middagarna.

BabyBjörns babysitter är reglerbar i lutningen också och den klarar av en vikt på 13 kg, till ca 2 år, vilket gör att den går att fortsätta att använda som en liten barnstol eller fåtölj i barnrummet efter att barnet har slutat att använda den som babysitter. Utöver dessa märken har vi flera varianter på babysitters så att du ska kunna hitta den som passar din baby bäst.

Hos oss på Big baby försöker vi att ha så mycket babysitters på lager som möjligt så att du kan få med dig en på en gång när du har bestämt dig för vilken babysitter som fungerar för din baby och din familj. Gör du din beställning via vår e-handel så kan vi leverera på 1-3 dagar.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning