Baby

Babysaker

Om du är ute efter babysaker och babyprodukter med mera har du kommit helt rätt. Vi har ett brett sortiment av barnsaker du kan behöva med småbarn i hemmet. Självklart finner du mängder av ekologiska barnsaker som är snälla mot både barnet och miljön. Oavsett om du är ute efter babyprodukter som underlättar vid amning, matning eller badning har vi något för dig. Samtliga babysaker och babyprodukter kommer från ett flertal kända varumärken, till exempel Mam, Bambino, Dr Brown och Jabadabado. Allt du kan tänkas behöva finns bara ett klick bort.

Oavsett om du redan har barn, väntar barn eller planerar barn så finns det mesta. Hos oss finns allt från bärselar och bärsjalar till barnvagnar och barnbilstolar och allt där emellan. En bärsele eller bärsjal kan till exempel vara ett utmärkt inköp då du kan ha din bebis nära dig samtidigt som du har händerna fria. Det är perfekt om din bebis inte vill ligga i sängen när du behöver städa eller liknande.

Bärselar, bärsjalar och babysitters

Att köpa din bärsele, bärsjal eller babysitter online är mycket smidigt. Då slipper du ge dig ut i affärer som höggravid eller nyförlöst och kan i lugn och ro välja en passande produkt. Vi har bärselar från bland annat Ergobaby som både är mångsidiga samtidigt som de är ergonomiskt utformade för kroppen. Om du föredrar att knyta en bärsjal hittar du även sådana i vårt breda sortiment. Det finns dessutom gott om babysitters i olika varianter samt babygungor i olika modeller som perfekta för alla tillfällen.

Nappflaskor, nappar och matningsprodukter

För att lyckas med amning eller flaskmatning erbjuder vi en rad smarta produkter. Vad sägs om amningskuddar och bröstpumpar? Välj mellan en mängd olika nappflaskor i olika modeller, som alla är giftfria och säkra för din baby, och välj ut en passande napp för barnet som föredrar sådana när de somnar. När din baby börjar bli äldre börjar det bli dags för riktig mat och då kan det vara dags att titta på barnserviser med pipmugg, tallrik och skål. Våra babyprodukter gör spädbarnslivet mycket enklare.

Babyprodukter för hygien och badrum

Hygienen är lika viktig för de små som för oss vuxna, om inte ännu viktigare. De kan ju inte heller ta hand om den själv. Som tur är har vi alla produkter du behöver. Vi har till exempel badcapes som är mjuka och sköna för din bebis känsliga hud, hudprodukter som mjukar upp och återfuktar samt tvättlappar för att göra rent effektivt. När det är dags för potträning kan du utforska ett brett utbud av olika pottor hos oss. Att hitta hygienprodukter har aldrig varit enklare.

Säkra och bra produkter för din baby

Alla babyprodukter du hittar hos oss är testade och säkra för dina barn att använda. Vårt mål är att göra det enkelt för föräldrar att på ett tryggt sätt kunna sköta om sina bebisar. Oavsett om du behöver nya bestick eller en haklapp till din baby kommer du att hitta det du söker hos oss. Vi har sida efter sida med babyprodukter som kommer göra föräldralivet enklare för dig. I vårt utbud finns både större och mindre varumärken representerade - här finns helt enkelt något för alla.

We can't find products matching the selection.