BabyBjörn Bärsele One Mesh Anthracit

Slut i lager
SKU
BB098013
1 899 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
1 st
Barkarby
1 st
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
3 st
Backaplan
1 st
Kaserntorget
2 st
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Nu har BabyBjörn kommit med en ny version av bärsele ONE!

Huvudstödet är högre och ger därför nyfödda mer skydd och stöd för nacken, även större barn som har somnat i bärselen får det bekvämare. Ett nytt steglöst spänne gör hela huvudstödet mer anpassningsbart. Sittytan har fått ett ännu bredare maxläge och kan låsas i den bredd som önskas. Alla dessa inställningar är steglösa så att föräldrarna själva kan välja det som passar dem bäst. Hela bärselen sys av en mindre mängd tyg och stoppning vilket gör den smidigare. Mindre tyg mellan föräldern och barnet ger både mer närhet och en svalare känsla. Med tunnare stoppning blir bärselen mer omslutande och det är lättare att se att babyn sitter i en naturlig position med ryggen i c-kurva.

Bärsele One har också en ny stoppning i axelbanden som fördelar vikten jämnare. Bärsele One Air har ett nytt meshtyg som är specialutvecklat för att vara extra mjukt mot babyns hud. Denna nätbärsele har nu minimalt med stoppning vilket gör den ännu smidigare och luftigare.

Bärsele One kan användas från födseln upp till 3 år. Du kan bära barnet i ett särskilt läge för nyfödda, på magen mot dig, på magen framåtvänd och på ryggen.

BabyBjörn One är enkel att ta på och justera. Vikten omfördelas effektivt till höfterna och axlarna avlastas. Bärselen är ergonomiskt utformad tillsammans med fackfolk och ger rätt stöd även för det nyfödda barnets nacke, rygg och höfter. Höftbältet är kraftigt för att avlasta axlarna så att man bär ergonomiskt.