Babyfiltar & snuttefiltar

Från den dagen då barnet föds och många år framåt kommer babyfiltar finnas med i sängen, vagnen eller vaggan. Här hittar du snuttefiltar till baby i olika varianter. Materialen är mjuka och är därför mycket behagliga mot barnets hud. En babyfilt i bomull eller en babyfilt som är ekologisk passar utmärkt för nyfödda små barn. De håller värmen och skiljer sig från en vanlig filt eftersom måtten på babyfilten oftast är lite mindre. Det gör att den blir enkel att ta med sig ut eller när du ska resa iväg. Men de är även lättare att hantera för små bebishänder. Många barn vill även gärna ha ett par stycken att välja mellan för att aldrig råka vara utan.

Babyfiltar och snuttefiltar i mjuka och kvalitativa material är ett oumbärligt hjälpmedel för varje förälder. De kan fungera både som tröst och som trygghet för barnet men också som mysigt tillbehör, oavsett läge. Vi har en mängd underbart gosiga babyfiltar och snuttefiltar för ditt barns alla mysstunder. Du hittar dem i olika material och utseenden som garanterat kommer bli uppskattade, både hos din baby och dig själv. Kanske är du ute efter en babyfilt som är stickad, en babyfilt i ull, en snuttefilt med mönster eller en snuttefilt som är ekologisk? Du kommer med stor sannolikhet kunna hitta nästa favorit här hos oss på bigbaby.se. Vi erbjuder enfärgade snuttefiltar till baby, men också olika varianter av babyfilt med mönster. Förutom att använda dem som trygghet och mys kan de med fördel även användas vid bäddning av barnsängen, eller som skönt underlag i vagnen. Det gör det både mer bekvämt och ombonat.

Kanske blir den nya favoriten en varm och skön babyfilt i ull, en sval och tunn babyfilt i muslin eller varför inte en söt snuttefilt med elefant eller vår snuttefilt med kanin som motiv. I vårt välsorterade utbud har vi allt du kan tänka dig, och det finns en filt för varje tillfälle. Ge bort en snuttefilt som är stickad, en snuttefilt i bomull eller en babyfilt som är rkologisk i julklapp eller födelsedagspresent. Perfekt för babyns första paket.

Välj bland babyfiltar från välkända varumärken. Vissa modeller kommer i klassiska stilar medan andra är designade i roliga djurmotiv för att göra dem extra lätta att krama och älska. Hos oss på bigbaby.se finns det en snuttefilt för varje barn. Välj den variant som passar dig och ditt barn allra bäst.

Använd gärna textilier när du inreder och dekorera med babyfiltar, det kan göra enorm skillnad i ett rum. Om du har ett i övrigt stilrent barnrum kan kuddar, mattor och babyfiltar i härliga mönster fungera som färgsättare. Dessutom blir det enkelt att variera rummets stil allt eftersom barnet växer.

Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning