Babyjogger

Babyjogger

Baby Jogger barnvagnar

Baby Jogger lanserades 1984 och är framtagen för ditt barns säkerhet. Vagnen är lätt att köra på grund av framhjulets 360 graders snurrfunktion. Bakaxeln är bred och det gör att vagnen kan rulla stadigt i olika terränger. Vagnen har också en sufflett med en solskyddsfaktor på hela 50. Textilen går att ta av och tvätta, vilket är av stor vikt. Vagnen är även godkänd av American Society for Testing and Materials och EN-1888.

Baby Joggers olika varianter av barnvagnar

Det finns flera olika varianter när det gäller barnvagnar från Baby Jogger, både när det gäller priser och storlekar. Det finns med andra ord alltid en barnvagn som passar ditt barn. Det finns sulkys, sittvagnar och dubbelvagnar som är perfekt när familjen fått ett nytt litet syskon. Tycker du inte om sulkys finns det även vanliga sittvagnar. Något annat som är väldigt positivt är att det finns joggingvagnar, då kan du ta med ditt barn på en joggingtur.

Baby Joggers säkerhet

Eftersom säkerhet är a och o när du köper barnvagn till ditt barn, har Baby Jogger en så kallad patenterad Quick Fold-teknik. Detta innebär att svänghjulen är låsbara, suffletterna omfattande och de fällbara sitsarna vadderade. Baby Jogger har funnits på marknaden i över 25 år och de är välkända för sin höga kvalitet på barnvagnarna. De har enkla funktioner och är därmed smidiga att ta med på resor. Alla vagnar uppfyller de säkerhetsföreskrifter som krävs och testas för kläm- och kvävningsrisker.

Baby Joggers tillbehör

Baby Jogger har mängder med tillbehör, och det är perfekt att kunna köpa allt från samma tillverkare. Då vet du att det passar och du kan även ställa frågor om lämpliga tillbehör hos oss. Exempel på bra tillbehör är regnskydd så du kan ta med ditt barn ut oavsett väder. Har familjen fått ett till barn finns liggdelar. När syskonet blivit större kan du köpa en syskonvagn istället. Mugghållare finns och även myggnät är bra att ha.

Baby Jogger - Barnvagnen för alla tillfällen

Baby Jogger finns i olika storlekar, former, är smidiga och det finns mängder med tillbehör. Därför är vagnen perfekt att använda i alla uteområden och behov. Vagnen packas smidigt ner om du ska resa och det finns en vagnväska att lägga den i. För dig som är aktiv och tycker om att jogga, finns det vagnar även för det behovet. Så att göra avkall på din joggingtur för att du fått barn är inte att tänka på.

Syskonsäte

Baby Joggers syskonsäte är smidig och perfekt när familjen blir större. Baby Joggers barnvagnar har många olika varianter och utformningar. De kan därför anpassas så att syskonen får plats och gör promenaden lite enklare för både stor och små.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning