Babykläder

Babykläder

Babykläder

Att handla barnkläder brukar räknas till de mer roliga nödvändigheterna, något vi på Big Baby förstår. Sköna material, fina färger och lekfulla mönster är det svårt att få nog av. Hos oss på Big Baby hittar du babykläder av hög kvalitet och i många olika utföranden, alla i följsamma och mjuka material. Inte nog med det, vi erbjuder också ett litet sortiment av mammakläder och annat som kan vara bra att ha till dig och bebisen. I vår webbshop hittar du populära barnkläder märken så som Geggamoja, Imse Vimse och Summerville. Du finner också en del varumärken som är på uppgång, såväl svenska som utländska märken.

Vi på Big Baby vet hur bekvämt det är att köpa babykläder online. Det sparar tid och du slipper ta med dig hela familjen för ett litet inköp. I vår webbshop har du ingen tidspress utan kan handla barnkläder i lugn och ro. Våra kläder är tydligt presenterade vilket gör det enkelt att välja och vraka. I sortimentet finns barnkläder pojke och barnkläder flicka och det spelar ingen roll om du söker barnkläder 2 år eller barnkläder nyfödd. För det mesta har vi nämligen de vanligaste storlekarna på lager.

Babykläder nyfödd

I vår webbshop finner du en mängd olika sparkdräkter och bodysuits till din baby. Har du inte hört ordet bodysuit tidigare? I Sverige säger vi sparkdräkt men det kan också kallas body eller bodysuit. Plagget är ett av de mest mångsidiga du kan köpa till ett barn, och är ett måste i alla barngarderober då den kan användas både vid sovdags och till vardags. De sköna, följsamma materialen gör att bodyn är mjuk och behaglig att röra sig i under lek. Vi rekommenderar dig faktiskt att köpa flera stycken då detta klädesplagg med största sannolikhet kommer att bli det mest älskade plagget ditt barn har.

Förutom sparkdräkter har vi mjuka och sköna innekläder, där koftor, tröjor och byxor finns i storlekar från nyfödd upp till 3 år. Ta en särskild titt på våra mjuka koftor från Fixoni, och härliga badrockar från Summerville. Med hög kvalitet, och riktigt sköna material, är chansen stor att detta blir favoriter. Hos oss på Big Baby hittar du även ytterkläder i body- och skalformat, samt fleece. Tänk gärna på att köpa lite större barnstorlek för rymlighetens skull, och eftersom att barnet växer snabbt. Glöm inte heller mössa och sockor, små barn är känsliga för växlande temperaturer så se till att barnet är välklätt.

Solskydd och utomhusvistelse

Att ta med sitt barn utomhus under de soliga timmarna kräver lite extra planering. Vi på Big Baby har underlättat för dig genom att erbjuda ett litet men högkvalitativt sortiment av barnkläder, solskydd- och badprodukter. Eftersom en babys hud är långt mer känslig för solens starka UV-strålar gäller det att inte bara smörja in, utan att även täcka bar hud med klädsel. Med tunna plagg och vistelse i skugga, kombinerat med solkräm med minst SPF 30, får barnet ett bra skydd mot UV-strålningen. För varma sommardagar har vi ett antal produkter som kan komma till nytta när hela familjen vistas ute.

En riktigt bra investering för ditt barn är att köpa kläder specifikt utvecklade med UV-filter. I vårt sortiment hittar du bland annat våra populära solhattar från märket Elodie som är 100 % OEKO-TEX-certifierade. Hatten ger ett gott skydd genom förlängning i nackpartier, samt sitt solskydd på SPF 30. De är mångsidiga och kan anpassas genom dragsko inuti hatten. Dessa kommer i storlekar från nyfödd upp till ett år. Du hittar även härliga UV-dräkter för varma dagar på stranden, UV-sjalar, solglasögon och UV-filtar. Allt för att skydda barnets känsliga hud mot solen, men utan att begränsa barnets utomhusvistelse med familjen.

För mamman

Vi på Big Baby har inte bara barnkläder, utan även en hel del mammakläder. Framförallt erbjuder vi amningsvänliga och sköna underkläder av hög kvalitet, från välkända märken så som Les Enfants, Cariwell och Medela. En stor del av vårt underklädessortiment består av amningsbehåar i olika modeller. Alla är mjuka, följsamma och enkla att ta av och på. Märkena Boob, Medela och Cariwell står för merdelen av vårt sortiment. Du hittar även bekväma amningstoppar i T-shirt- och linnemodell, samt Les Enfants fina amningssjalar. Kläderna kommer i många olika storlekar. Vi rekommenderar dig att köpa en ny amnings-BH först efter vecka 36.

I vårt sortiment hittar du även stödgördlar. Detta kan vara ett viktigt och skönt komplement att införskaffa till efter förlossningen. Speciellt för den som har genomgått kejsarsnitt kan en sådan vara rent av nödvändig. En gördel stöttar och håller upp magen och muskulaturen, och hjälper på så sätt läkningsprocessen. Dessutom kan du minska risken för ytterligare bristningar. I vårt sortiment hittar du två typer av gördlar, båda är OEKO-TEX-certifierade och kommer från Cariwell. Det smalare stödbältet rekommenderas av sjukgymnaster, då det stödjer och avlastar rygg och bäcken samt är speciellt bra för dig som lidit av foglossning och ryggont under graviditeten.

Kvalitet och EKO

I vårt sortiment av babykläder online satsar vi på endast de bästa materialen. Vi anser det vara mycket viktigt att barnkläderna för nyfödda och mindre barn inte innehåller några farliga ämnen. Därför försöker vi att i så stor utsträckning som möjligt erbjuda ekocertifierade babykläder eller plagg från välkända leverantörer med gott rykte. Kvalitet är ett genomgående ledord i vårt sortiment, och vi väljer noggrant ut varje plagg som vi tar in för försäljning. Detta för att ge dig den bästa upplevelsen av att handla barnkläder online hos oss. Vi har barnkläder storlek 44 upp barnkläder 3 år.

Handla dina babykläder hos oss

Vi på Big Baby vill att det ska vara enkelt att handla babykläder online. För oss är det givet att även kunna erbjuda pris- och förlossningsgaranti. Vårt sortiment innehåller både inne- och ytterplagg med barnkläder 1 år upp till 3 år. Vårt sortiment är noga utvalt, och vi tar endast in de bästa varorna. En liten del av klädsortimentet är också tillägnat mammorna, med amningsvänliga plagg och stödgördlar, flera av dem EKO-certifierade. Så när du är ute efter prisvärda märkeskläder och tillbehör för barn, från kvalitetsmärken så som Geggamoja, Skip Hop och Babblarna, hoppas vi att du ska hitta detta hos oss på Big Baby!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 84

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 84

Sida
per sida
Stigande ordning