Babylonia

Babylonia

Babylonia bärsjal

En Babylonia bärsjal passar dig som inte vill transportera med en barnvagn och är en bra support för dig som vill ha en nära kontakt med ditt barn. Fördelarna med bärsjalen är att det skapar en trygghet för barnet och återskapar hud mot hud-upplevelsen från ditt barns första tid.

Babylonia bärsjal är praktisk och har olika positioner som du kan välja mellan efter ditt tycke. Bärsjalen är enkel att ta itu och det är rättfram process. Den finns i olika färger, så varför inte matcha med dina kläder och få en fin look. En bra smak för dig och ditt barn.

Relation för livet

Med en Babylonia bärsjal kan du som nybliven pappa skapa ett starkare förhållande och inte behöva avundas relationen mellan mamman och barnet. Om du har ärenden är det inte nödvändigt att lägga ner barnet utan dina händer är fria. Bärsjalen kan du ta med dig överallt, varför inte till resan?

Med könsneutrala bärsjalen kan båda föräldrarna uppleva barnets första år. Ringsjalen lättar vid amning, den vävda bärsjalen förhindrar att du får ryggbesvär med en jämnt fördelad vikt och trikåsjalen låter barnet växa med sjalen utan att det blir obekvämt. Investera därför i en Babylonia bärsjal för att du och ditt barn ska kunna växa tillsammans.

Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning