Bugaboo Turtle by Nuna Car seat BLACK

Slut i lager
SKU
BU80703ZW01
2 899 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Barkarby
Tillfälligt slut
Sickla
1 st
GÖTEBORG
Sisjön
2 st
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
1 st
MALMÖ
Svågertorp
1 st
Adapter ingår i babyskyddet, glöm inte att meddela oss i kassan till vilken vagn du ska ha ditt babyskydd så lägger vi med rätt adapter.

Bugaboo Turtle från Nuna ger dig den ro i sinnet du behöver för säkra och behagliga resor, och erbjuder ett komplett resesystem som gör det möjligt för dig att övergå smidigt från bil till barnvagn utan att väcka någon.

Bugaboo Turtle av Nuna är utformad i samarbete med premium märket Nuna och bygger på designprinciperna för smart enkelhet, vilket har resulterat i en enkel och intuitiv design.

Bugaboo Turtle från Nuna har Bugaboos signatur sufflett med vädringslucka baktill och en förlängning i mesh med UPF 50+. Tvättbart komfortinlägg i merinoull för optimal värmekontroll. Bugaboo Turtle kommer att hålla ditt barn bekvämt oavsett om du är på vägen eller ut för en promenad.

Viktiga säkerhetsfunktioner inkluderar en lättjusterbar 5-punkts sele, bekvämt, patenterat tech-skum för optimalt skydd mot sidokrock och möjlighet att montera babyskyddet utan bas med bilens bälte. Bugaboo Turtle av Nuna fick också det bästa crash protection rating från Consumer Reports * baserat på Nuna Pipa.

Godkänd 0-13 kg och i-Size kompatibel.

I babyskyddet ingår adapter så att du enkelt kan montera din Turtle på ditt Bugaboochassi.