Babyvakter & babylarm

Babyvakter & babylarm

En babyvakt eller ett babylarm är tillbehör som du kan köpa för att enkelt hålla koll på ditt barn när han eller hon sover. Du behöver inte befinna dig i samma rum utan kan enkelt hålla uppsikt över ditt barn medan du befinner dig någon annanstans i hemmet. Det gör att du som förälder kan koppla av medan barnet sover.Babylarm och babyvakt finns i många utföranden och vi har garanterat något som passar dina förhållanden.

En babyvakt eller ett babylarm är smarta och praktiska uppfinningar som hjälpt många föräldrar till en trygg avkoppling. Med åren har det tillkommit många bra funktioner som ytterligare förbättrar användbarheten. Idag finns till exempel babyvakt med kamera samt babyvakt med wifi. Detta är mycket smarta lösningar. Tack vare kameran kan du då inte bara höra barnet utan även se dess rörelser vilket ger dig bättre koll och en större känsla av trygghet. Med wifi kan du sammankoppla babyvakten med en mobil enhet, som en surfplatta eller en mobiltelefon, vilket ger dig en löpande uppdatering om barnets sömn och rörelser. Idag finns det till och med babyvakt med termometer, vilket innebär att du kan se vilken temperatur det är inne hos barnet. Du kan använda denna information för att hitta den optimala sovtemperaturen för ditt barn. Ett babylarm med video eller ett babylarm med wifi är bra investeringar för föräldrar som vill ha full koll på sitt sovande barn.

Bor du i lägenhet eller villa? Det kan påverka hur lång räckvidd du behöver. Bor du i villa kan du behöva en babyvakt med lång räckvidd. Bor du däremot i lägenhet brukar det räcka med en kortare räckvidd eftersom det inte är så stora avstånd mellan rummen.

Bland våra produkter finner du flera modeller som fått bra resultat i babyvakt test och babylarm test. Oavsett vilken babyvakt eller babylarm du väljer att köpa kommer du känna att du har bättre kontroll och större säkerhet. Du kan enkelt hålla koll på rörelser, temperatur och mycket annat för att garantera att ditt barn får en god natts sömn! Ett babyalarm med video är en bra investering.

Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning
  1. CAPiDi Babyvakt Pearl
    CAPiDi Babyvakt Pearl
    1 195 kr
    Slut i lager
Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning