Badleksaker

Badleksaker

Badleksaker för de minsta

Barn tycker oftast om att bada, redan från de är små. Gör de inte det kan du göra deras upplevelse lite roligare genom att investera i lite underhållande badleksaker. Vi har flera olika varianter till de minsta som du kan välja mellan. Självklart är alla produkter giftfria och säkra även för barn under tre år. I vårt breda utbud hittar du badleksaker från varumärken som bland annat Babblarna, Munchkin, Rätt Start och Hevea. Varför inte investera i några roliga badankor som får plaska tillsammans med ditt barn?

Traditionella badankor

Oavsett om ditt barn tar ett dopp i ett badkar eller i en badbalja finns det plats till åtminstone en badleksak. Hos oss kan du hitta en mängd traditionella badankor i olika färger och storlekar. En del av badankorna fungerar också utmärkt som bitleksaker, vilket ger dem flera användningsområden. Ankor är ju det traditionella djuret för badleksaker och därför väljer vi att sälja flera olika varianter för att det ska finnas något som tilltalar alla små barn. Öva på kvackljud samtidigt som barnet badar för en mysig badstund!

Andra typer av badleksaker

Badleksaker ska helst vara flytande och guppa omkring på vattnet. Om ditt barn inte gillar ankor finns det gott om andra badleksaker i vårt sortiment. Du kan till exempel köpa Babblarna-figurer - de fungerar utmärkt för barnen att bada med. Vi har även badleksaker föreställandes nallebjörnar, kaniner, sköldpaddor och elefanter för att nämna några. Att leka i badet är stimulerande för barnets fantasi och ett utmärkt sätt att göra barnen mer positiva till vatten. Ni kan med fördel bada tillsammans med ert barn i badkaret och då få en rolig lekstund samtidigt.

Badböcker

Varför inte förena nytta med nöje och investera i någon av våra roliga badböcker? Läsning och böcker behöver inte enbart vara aktuellt vid sagoläsning i sängen eller soffan vid läggdags. Med våra badböcker kan böckerna följa med även i badet. Böckerna har ingen text att läsa utan istället färgglada bilder att titta på. Ni kan öva tillsammans och på så sätt kan ditt barn lära sig nya ord samtidigt som det blir rent. Böcker i badet är ett roligt och annorlunda sätt för barnet att få ny kunskap på.

Förvara badleksakerna rätt

I badleksaker kan det ibland samlas vatten och det är viktigt att detta "trycks ut" innan leksakerna läggs undan. Det förhindrar att smuts fastnar och mögel bildas inuti leksakerna. Vissa badleksaker som du hittar i vårt sortiment har inget hål där vatten kan komma in, vilket är perfekt då ingen smuts eller mögel kan samlas inuti. Hos oss hittar du även förvaring till badleksaker som enkelt kan fästas på väggen med sugkoppar. De är tillverkade på så sätt att vattnet kan avdunsta från leksakerna och därmed hålla dem fräscha ännu längre.

Barn älskar Babblarna

Babblarna är en stor favorit bland barn mellan ett och tre års ålder. Även äldre barn än så kan finna dem underhållande. Det finns små plastfigurer som föreställer Babblarna och de fungerar utmärkt att bada med. Bobbo, Bibbi, Babba, Doddo, Diddi och Dadda vill gärna följa med ditt barn i badet och vi garanterar att de kommer ha roligt. Babblarna är dessutom utmärkta för att öva på språk med de små, vilket gör upplevelsen ännu mer positiv. Dessutom finns även platsfigurer som föreställer GS-Babblarna som kommer i andra färger, men samma utseende.

Giftfria produkter för dina barn

Alla badleksaker vi säljer är givetvis giftfria och skapade för att säkert kunna användas av barn. Vi har bland annat några produkter som är tillverkade i 100 procent naturgummi, som är fria från BPA, ftalater och PVC. Alla de badleksaker som du hittar i vårt utbud är godkända enligt EU:s standard för leksaker, så att du som förälder kan känna dig trygg när ditt barn badar och leker med dem. För oss på Big Baby är det en självklarhet att enbart sälja produkter som är bra för barnen.

Vi rekommenderar att du tar dig en titt på vårt utbud av badleksaker och väljer ut nya favoriter till ditt barn. Ibland kan det vara läge att byta ut de gamla leksakerna. Även du som är gravid kan passa på att köpa badleksaker som gör det enklare och roligare för din bebis att bada i framtiden. Oavsett om du väljer en traditionell badanka, elefanter eller Babblarna kommer det göra badet så mycket mer underhållande för dina små barn. Räkna med mycket skratt och många fina stunder tillsammans,

We can't find products matching the selection.