Badtextil

Badtextilier

Finns det något mysigare än att få gosa med sin nybadade bebis eller barn i härliga badhanddukar? Det är något speciellt med den stunden då man lindar in sitt nytvättade barn direkt efter uppstigning från badet. Vad kan då passa bättre än att linda in i ett mjukt och skönt material som dessutom är ekologiskt? Vi på Big Baby har många olika badhanddukar och badtextilier med mera att välja mellan och här finns något för alla smaker. De är inte bara praktiska, de är även tilltalade för ögat.

Samtliga varor som du hittar hos oss på Big Baby är noga utvalda kvalitetsprodukter. Detta fokus har vi valt eftersom vi anser att ditt barn förtjänar det absolut bästa på marknaden. Små barns hud kan vara känslig och därför är det av största vikt som förälder att vårda denna på bästa sätt. Se till att ditt nytvättade barn håller sig varmt efter och innan bad genom att linda in det i några av våra sköna badtextilier. Välj mellan ekologik bomull och mysig frotté.

Badcape

Utöver den klassiska handduken i badrummet erbjuder vi även barnens favorit - badcapen. Alla våra badcapes har en praktisk hank för upphängning och huvan gör att capen sitter som den ska även om ditt barn får spring i benen. För små barn kan detta vara extra praktiskt, då en inlindad handduk ofta vill ramla av så fort barnet rör sig. Vi har också olika mönster att välja mellan. Varför inte välja en cape med vackert tecknade maskrosor? Våra badhanddukar, badtextilier med mera är gjorda av 100 procent bomull.

Badrock

Den klassiska badrocken finner du i vårt sortiment, avsedd för våra minsta skatter. Rockarna är gjorda av 100 procent ekologiskt och GOTS-certifierad bomullsfrotté, vilket är mycket fördelaktigt för ditt barns känsliga hud. Morgonrockarna finns i olika färger och har alla ett midjeband fastsytt i ryggen som gör att det alltid sitter på plats när man behöver det. En rejäl upphängare finns även det för att underlätta upphängning. Utöver de klassiska rockarna hittar du även extra söta modeller, bland annat med fastsydda kaninöron på luvan.

Erbjudanden och kampanjer

Hos Big baby finns det möjlighet att fynda badtextilier till ett mer fördelaktigt pris. Under fliken "Erbjudanden" och "Kampanj" har vi lagt in utvalda produkter till extra förmånliga priser - perfekt för småbarnsföräldrar! Har du tur kanske det finns just det du söker där. På hemsidan kan du även shoppa i lugn och ro efter läggning och beställa dina varor när som helst på dygnet. När du handlat klart och skickat iväg din beställning kommer varorna inom kort att levereras till ditt hem eller till ditt närmaste postombud.

Kolla in övriga sortimentet

Utöver våra badtextilier finns mängder av noga utvalda produkter som är användbara för ditt barns första levnadsår, exempelvis barnvagnar, leksaker, möbler, inredning och kläder. För dig som är nybliven mamma finns även funktionella kläder att inhandla. Om du har några frågor eller funderingar kring våra badtextilier eller andra produkter kan du när som helst vända dig till vår hjälpsamma kundtjänst. Vi hoppas att du blir nöjd med din upplevelse hos oss!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning