Bäjbi

Bäjbis hygienprodukter är producerade för hand i Sverige. Baserade på örter och naturmedicin erbjuder Bäjbi det bästa för ditt barn. Bäjbi handlar om en positiv vision för framtiden. En stark tro att det vi gör idag kan göra världen lite bättre. Inspirerad av ett barns nyfikna och förtroendefulla syn är vi övertygade om att allt är möjligt. Särskilt när det gäller att forma en bättre morgondag.

Idéen om Bäjbi föddes när Jessica Eriksson fick sitt första barn och insåg att de flesta babyprodukter innehöll onaturliga ämnen, oacceptabla att använda på den mest värdefulla du har i ditt liv. Sedan hittade hon lösningen i sin egen familj. För 30 år sedan, hade Jessicas gammelmoster och mormor börjat att tillverka hudvårdsprodukter baserade på örter och naturmedicin, i sin egen lilla fabrik i Sverige. Med den kunskap och erfarenhet från hennes gammelmoster, har Jessica nu utvecklat BÄJBI, som produceras för hand i samma fabrik och med filosofin att ytterligare förbättra synen och utsikterna för spädbarn av idag och imorgon.

Bäjbis manifest: Född för bättre morgondag. BÄJBI handlar om en positiv vision för framtiden. En stark tro på att det vi gör i dag kan göra världen lite bättre. Inspirerad av ett barns nyfikna och tillitsfulla syn, är vi övertygade om att allt är möjligt. Speciellt när det gäller att forma en bättre framtid.

Bäjbis idé: Vård för människa, natur, hälsa och framtid.

Bäjbis vision: Medvetna sinnen för idag och i morgon. Med högkvalitativa produkter, ett pedagogisk forum samt miljövänliga och medvetna val.

Bäjbis produkter: Handgjorda och tillverkade i Sverige. För kärleken till naturen. BÄJBI består av rena, naturliga ingredienser och tillverkas för hand, med ett starkt fokus på att ta ansvar för att stödja en bättre värld med massor av bra saker att upptäcka och njuta av.

We can't find products matching the selection.