Bakåtvänd bilbarnstol - isofix

En bilbarnstol med isofix är en bilbarnstol som är väldigt enkel att montera i din bil, två enkla klick och ett stödben ner i golvet så är det klart. Har du motsvarande isofix-fästen i din bil så kan detta vara ett bra alternativ till de bilbarnstolar som du monterar fast med bilens bälte. 

Bilbarnstolar med isofix är lätta att klicka loss om du med jämna mellanrum behöver ta ut bilbarnstolen ur bilen eller flytta den till en annan bil. Du behöver heller inte tänka på att ha extra förankringsremmar tillgängliga i båda bilarna utan det är bara att klicka loss bilbarnstolen från sätet i bilen och klicka fast den i nästa bil. Snabbt och smidigt. Bilbarnstolar med isofix är godkända upp till 18 kg vilket i ålder brukar vara till 4,5 år. Bilbarnstolar med isofix är endast för bakåtvänt åkande vilket är det allra säkraste sättet att färdas.

När du köper din bilbarnstol med isofix hos oss på Big Baby så får du alltid hjälp med att installera din nyinköpta bilbarnstol om du önskar det och vi följer alltid med ut och kikar i din bil att allt har blivit rätt om du har monterat bilbarnstolen själv. Allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp av bilbarnstol. De bilbarnstolar med isofix som vi har är alltid godkända enligt de senaste testerna och kommer med djupa sidokrockskydd och den bästa komforten för ditt barn. Nackkudden i bilbarnstolar med isofix är reglerbara och internbältet följer även med upp när du höjer nackkudden vilket gör att internbältet alltid hamnar på rätt höjd mot barnets axlar.

En bilbarnstol med isofix används som sagt bakåtvänt till ca 4,5 års ålder och efter det är det dags att titta på en bältesstol där barnet sitter framåtvänt upp till ca 10-12 år eller 36 kg.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning