Baljor & Badstöd

Badbaljor

Badbaljor och badstöd

Om du inte har ett badkar är en badbalja ett givet val för att enkelt kunna sköta din barns hygien. I ett badkar fungerar det precis lika bra med ett badstöd där bebisen kan ligga säkert medan du har händerna fria. Vi vet alla hur halt det kan bli i badet, speciellt med babyolja i, därför är det säkrare att kunna ha händerna fria. I vårt utbud hittar du också badbaljor med tillhörande stativ, vilket ger dig en mer ergonomisk ställning som besparar dig från ryggproblem.

Badbalja med stativ

Att bada din baby är nödvändigt, men det är inte alltid du kan ha en bra ställning när du badar bebisen. En badbalja med stativ ger dig möjligheten att stå upprätt och därmed slippa sitta på huk eller luta dig framåt, vilket kan orsaka smärta i rygg och nacke. Du hittar bland annat Stokke Flexi Bath-paket som finns i olika färger och de har även badhjälp som gör att den kan användas redan från din baby är nyfödd. Vi har även badbaljor som passar för barn ända upp till sex år.

Badhjälp underlättar badningen

När du badar din bebis är det bra att ha en badhjälp, eller ett så kallat badstöd. De kan du sätta babyn i så att du kan ha händerna fria utan att oroa dig för den lillas säkerhet. Vi har badhjälp i olika versioner och prisklasser för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Om du ska bada din baby i badkaret är detta det ultimata hjälpmedlet. Kom ihåg att aldrig lämna barnet utan uppsikt i badet, även om du har ett badstöd.

Ta hjälp av en badstol

Det finns också speciella badstolar du kan köpa för att ditt barn ska sitta bekvämt när det badar. Stolarna fästs med sugkoppar och kan även komma med tillhörande leksaker som underhåller barnet i badet. Sätena är halkfria för bästa säkerhet och ditt barn sitter stabilt och bekvämt. Säkerhetsmässigt är det mycket bättre att ha ditt barn i en badstol än att hålla honom eller henne med händerna, då det ofta blir halt av tvål eller olja när du badar en bebis. Dessutom blir badet också enklare.

Säkrare med badkarsmatta

Om ditt barn börjar bli lite större och ska bada direkt i badkaret är det klokt att investera i en badkarsmatta. Dessa mattor gör att det inte finns någon risk för att ditt barn ska halka och slå sig. De gör det också mjukare för den lilla att sitta i badkaret. Även badkarsmattor fästs med sugkoppar och kan enkelt tas av och rengöras vid behov. I vårt sortiment hittar du även praktiska flytbäddar som ditt barn kan ligga bekvämt på när det är dags för ett bad.

Badbaljor från olika varumärken och i flera varianter

När det kommer till vårt utbud av badbaljor har vi modeller från flera kända varumärken. De finns också olika varianter så att du ska kunna hitta en som passar dig och din familj. Om du bor trångt kan du behöva någonting som enkelt kan stuvas ihop och förvaras när den inte används. Vi har helt enkelt någonting för alla i vårt breda sortiment. Du hittar bland annat produkter från Skip Hop, Stokke och Maltex och självklart finns det varor i olika prisklasser. Alla ska kunna handla sina badbaljor hos oss.

Välj ett säkert alternativ som passar din livssituation

Alla produkter vi säljer är givetvis säkra och godkända för användning av barn. Våra produkter är fria från farliga och giftiga ämnen för att du ska kunna känna dig trygg när du badar din lilla skatt. De har alla olika sätt för dig att släppa ut vattnet på. All information om de olika produkterna hittar du genom att klicka på en vara. Då kommer du till produktbeskrivningen där du kan läsa allt om storlek, vikt och tillverkningsmaterial. Genom att ta del av denna information kan du göra ett genomtänkt val.

Välj en badbalja efter dina behov och ditt boende för att göra badningen så smidig som möjligt. Vi rekommenderar också inköp av ett stativ till badbaljan för att du ska kunna stå i en bättre position och inte påfresta din rygg för mycket. Vi på Big Baby säljer enbart produkter som ska göra det enkelt för dig som småbarnsförälder att sköta om din bebis. Med rätt produkter blir bebislivet så mycket enklare. Ta en titt på vårt utbud av badbaljor och badstöd och gör ett klokt val idag!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning