Bältesstol - isofix

Bältesstol Isofix

Med bältesstol Isofix åker ditt barn säkert i bilen och du kan enkelt montera bältesstolen på rätt sätt. Isofix är en internationell standard som är framtagen för att underlätta fastspänning av bältesstolar för barn i bilen. Standarden gör att risken för felmontering minskar och det är lättare att spänna fast stolen på rätt sätt.

Isofix finns på alla bilar som är max 10 år och det är en stor fördel att köpa en bältesstol som fungerar med Isofix-fästen. Det fungerar så enkelt att stolen klickas fast på fästena i din bil och sedan fäster du barnet i stolen med bältesremmarna. Det går inte att misslyckas.

Vilka märken finns för bältesstol med Isofix?

De flesta märken som exempelvis Cybex, Stokke, Britax och Safety 1st har alla bältesstol Isofix. Det underlättar enormt när stolen ska fästas i bilen om isofix finns. I bilen finns det två metallfästen gömda mellan sätena och stolen klickas in mot dessa och sitter då fast och stolen är säker att använda.

Bara ett par klick så sitter bältesstolen fast i Isofixen, snabbt och enkelt. Det är lätt att lyfta in och ur bältesstolen, ta loss den från fästena och sätta tillbaka. Det blir mindre krångel och går betydligt snabbare än att behöva spänna fast stolen med bältet och hitta var bältet ska dras genom.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 25

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 25

Sida
per sida
Stigande ordning