Cybex Solution Z i-fix Plus Khaki Green

I lager
SKU
NM520002396
3 149 kr
Lagerstatus
Webbutik
2 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
1 st
Barkarby
2 st
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
1 st
Backaplan
2 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
2 st
Solution Z i-Fix är skapad för att växa med ditt barn och är nu certifierad i enlighet med den senaste säkerhetsstandarden UN R129/03 som har förbättrade testrutiner för sidokrockar.

Bilbarnstolen har 12 höjdlägen och automatisk inställning av bredden, och huvud- och axelskydden kan enkelt justeras med en hand för att uppfylla varje barns individuella behov av utrymme. De patenterade fällbara nackstöden håller barnets huvud i bilbarnstolens säkerhetszon och stolens ventilationssystem håller stolen sval och behaglig för ditt barn när det är varmt ute.

Det fällbara, patenterade nackstödet förhindrar att huvudet tippar framåt när barnet sover. Det ser till att barnets huvud hela tiden hålls kvar inom säkerhetszonen, vilket är särskilt viktigt vid en sidokrock.

Solution Z i-Fix växer med ditt barn från 4 till 12 år, en lång period då barnet växer väldigt mycket. Bilbarnstolen erbjuder automatisk höjd- och breddinställning i 12 lägen av huvud- och axelskydden för att möta varje barns individuella behov av utrymme. Det smarta enhandsgreppet gör att det går snabbt och enkelt för föräldern att justera inställningarna.

Det integrerade ventilationssystemet hos Solution Z i-Fix ger barnet en behaglig temperatur i stolen även under varma dagar.

Solution Z i-Fix-stolen är försedd med det förbättrade linjära sidokrockskyddet L.S.P. System Plus som ger ännu högre säkerhet vid sidokrockar. Det minskar tillsammans med den energidämpande stommen kraften vid en sidokrock med ungefär 25 %.

Det fällbara ryggstödet hos Solution Z i-Fix kan anpassas perfekt efter bilsätet. Kan användas upp till 150 cm eller ca 12 år.