Barnmöbler

Barnmöbler

Barnmöbler

Barnmöbler för alla stilar

Det finns en uppsjö av möbler till barnrum och hos oss hittar du enbart det allra bästa. Vi erbjuder allt från sängar och vaggor till skötbord och barnmatstolar. Alla våra varor är av hög kvalitet och kommer från kända varumärken som exempelvis Babybjörn och Stokke. Vi vill enbart erbjuda dig det allra bästa till ditt barn, både när det kommer till möbler och annat du kan tänkas behöva. Vår främsta målgrupp är föräldrar med barn på mellan 0–3 år och vi erbjuder produkter i olika prisklasser för att alla ska känna sig välkomna.

Spjälsängar och vaggor

En vagga kan bebisen ligga i under sina första månader, men sedan måste den bytas ut till en spjälsäng. Ändå föredrar många föräldrar en vagga till de minsta då de är mindre och hjälper barnet att sova bättre. I vårt sortiment hittar du både vaggor och spjälsängar i olika format och färger. Självklart ska du kunna hitta en variant som passar just din inredningsstil och dina behov för barnrummet. Vi har även spjälsängar från Stokke som kan förlängas och göras större med hjälp av förlängningsdelar - en smart och prisvärd.

Resesängar

En resesäng är en väldigt bra investering för föräldrar som i förväg vet att de kommer resa en del med den lilla. Det behöver inte handla om långa resor, kanske har ni en sommarstuga där ni spenderar några veckor eller helger? En resesäng är också perfekt att ha stående hos mor- eller farföräldrar ifall den lilla ska sova över där någon gång. Vi har enkla pop-up varianter som är lätta att använda och sätta upp. Du hittar också en rad olika tillbehör till resesängar i denna kategori.

Skötbord

Ett skötbord är ett måste när du har ett spädbarn. Skötbordet ger dig en bra plats att byta blöja på i en ergonomisk ställning. Vi har ett brett utbud av skötbord som du kan placera på olika ställen i hemmet. Det finns de som du kan sätta på spjälsängen och badkaret, samt varianter du kan fästa direkt i väggen. Skötbord som fästes på väggen är perfekta om ni har ont om plats i hemmet. För att optimera förvaringsmöjligheterna ytterligare kan du välja en bokhylla som du kan kombinera med skötbordet.

Barnmatstolar

När din baby blir gammal nog att sitta och äta behövs en ordentlig och säker barnmatstol. Hos oss på Big Baby hittar du flera olika varianter av sådana samt Tripp Trapp-stolar som barnet kan använda när det är större. I vårt sortiment finns både stolar som står på ben, stolar som fästs på bord samt Bumbo-stolar och tillhörande brickor. Vi har barnmatstolar i en uppsjö av olika färger och stilar för att du ska kunna få en som passar just dina preferenser. Samtliga kommer från välkända fabrikat.

Tillbehör till barnmatstolar

Tillbehör till barnmatstolar har en helt egen underkategori hos oss, då de är ett sätt att göra matstolen personlig till ditt barn. Vi har till exempel en uppsjö av olika dynor till Stokkes Tripp Trapp-stolar med olika mönster och färger. Det är dock inte bara till den stolen vi har dynor. Det finns även byglar samt newborn set till Tripp Trapp-stolar, så att de kan användas av de minsta barnen. Du hittar också ett utbud av brickor och selar som gör det möjligt att öka användningen och säkerheten hos barnmatstolen.

Högkvalitativa och prisvärda produkter

Alla produkter vi säljer är av god kvalitet samtidigt som de är prisvärda. Vi samarbetar enbart med varumärken som är säkra för dig och ditt barn. Oavsett om det är en säng, ett skötbord eller en barnmatstol du behöver har vi gott om alternativ för dig att välja mellan. Vi har varianter som passar alla stilar för att du ska kunna inreda barnrummet precis på det sätt du vill. Även barnrummet förtjänar en hemtrevlig design och inredning som passar din och resten av ditt hems stil - det är den lilla värd.

Samtliga produkter du hittar i vårt utbud har mycket välskrivna produktbeskrivningar där du kan läsa detaljerad information om de olika produkterna. Detta kan hjälpa dig i ditt val av produkt och modell. Vi har både vaggor, spjälsängar, skötbord, barnstolar och en mängd tillbehör till barnmöbler. Du kan sortera vårt utbud i flertalet underkategorier för att enklare kunna hitta det du är ute efter. Med vår hjälp blir det en barnlek att inreda ditt barnrum. Självklart kan du lita på att vi enbart säljer säkra produkter som är godkända för användning av barn.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 105

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 105

Sida
per sida
Stigande ordning