Barnmatstolar

Barnmatstolar

Vi på Big Baby har matstolar för barn, barnmatstolar som finns i flera olika utföranden. I sortimentet finns bland annat den klassiska Tripp Trapp-stolen i flera olika färger, fina barnmatstolar från BabyBjörn och Stokke för de något yngre barnen. Vi kan även erbjuda stolar för dig som söker en hopfällbar stol som du kan ta med dig. I vårt sortiment av matstolar för barn ingår även matbrickor, barnsitsar och annat som du behöver för att skapa en bra och trygg måltidsmiljö för barnet.

Med nästan 50 produkter i vårt sortiment av barnmatstolar tror vi oss ha något för alla smaker och behov. Du kan själv välja stil på din stol. De finns till exempel i färgerna svart, rosa, vit, röd, grön och trä. Hitta och välj din och ditt barns favorit. Flera av barnmatstolarna går även att justera med nya trappsteg allt eftersom ditt barn växer och behovet skiftar. Vi satsar på kvalitet och vill att ditt barn ska kunna använda samma stol under en längre tid.

Stokke Steps - en given favorit

Det här är en av våra favoriter bland våra matstolar. Barn växer, så det är tacksamt att stolen kan anpassas efter barnets ålder och storlek. Stolarna från Stokke kan du använda från att barnet är nyfött tillsammans med Stokke Bouncer. Vi vill att ditt barn ska kunna vara med familjen vid bordet redan från start, att sitta med vid matbordet är en naturlig del av gemenskapen. Stokke Steps kan du kombinera med tillbehör som babysitter Bouncer, babysits och bricka. När barnet är ett halvår gammalt är det dags att börja använda den ergonomiska babysitsen.

Den klassiska Tripp Trapp-stolen

En annan uppskattad stol ur vårt sortiment är den klassiska Tripp Trapp-stolen. Den finns i olika varianter i färgerna naturlig ek, grå, svart, rosa, vit, natur, blå, grön och röd. Välj en färg som passar in hos dig. Stokkes Tripp Trapp-stol lanserades för första gången 1972 och är fortfarande en storfavorit i många hem. Det finns flera olika lägen vilket gör att du kan ha stolen under många års tid. Tripp Trapp-stolen är mycket stadig och fungerar från att barnet är mellan 6–9 månader gammalt.

Matstolar från BabyBjörn

Från BabyBjörn erbjuder vi en snygg stol som finns i färgerna vitt och rosa. Stolen har ett justerbart bord som fungerar som säkerhetslösning. Bordet blir en låsbygel med tillhörande sele som ger ditt barn en extra trygghet. När barnet sitter placerat i stolen har det ett bra stöd under måltiden och sitter stadigt. Stolen från BabyBjörn passar bra mellan att barnet är mellan 6 månader och upp till 3 år gammalt. Stolen är hopfällbar och är i hopfällt läge bara 25 centimeter bred, perfekt att ta med till släkt och vänner.

Hitta din barnmatstol hos oss

I vårt sortiment av barnmatstolar har vi utöver ovan nämnda märken även stolar från Bumbo, Graco, 2Me och Fillikid. Många av våra stolar går att växa i, det vill säga att du kan behöva byta ut själva sitsen men underredet kan du behålla medan barnet växer. Det finns även mängder av tillbehör i form av brickor och dynor som gör att ditt barn får bästa möjliga komfort och säkerhet i samband med måltid. Vi hoppas att du ska hitta ett bra alternativ hos oss.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 37

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 37

Sida
per sida
Stigande ordning