Barnrum

Få inspiration till barnrumsinredning för barnrum

Att inreda ett barnrum kan kännas både lite skrämmande och spännande. Du vill ju att din lilla ögonsten ska ha det så mysigt som det bara går. Dessutom får du inte glömma säkerheten. Hos oss erbjuds det ett stort utbud av möbler för att kunna inreda ett barnrum på ett smakfullt men ändå på ett tryggt och säkert sätt. Det finns ett flertal olika varumärken i vårt utbud.

Att hitta inredning till barnrummet för en liten pojke eller flicka är inga problem, vi har något som passar alla intressen och personligheter. De senaste åren har det varit ett stort fokus på att barnens rum ska vara en trygg och säker plats som samtidigt är kreativ, utan att behöva tumma på en snygg inredning. Du kan hitta innovativa möbler, vilket gör att du kan experimentera olika lösningar för att skapa en kreativ miljö för ditt barn.

Att inreda ett litet barnrum

Ett litet barnrum ska vara en miljö som är anpassad för både lek och lugna stunder. Hos oss hittar du barninredning som uppfyller dessa krav. Du hittar möbler som en liten pojke eller flicka kan växa upp i och bli stor, som dessutom har många kreativa detaljer. I vårt utbud hittar du även finurliga förvaringsutrymmen som gör det enkelt och smidigt att städa upp alla leksaker efter en dag med skoj och bus.

Vill du ha ett speciellt tema i flick- eller pojkrummet går det att välja allt från luftballonger till stjärnor. Självklart förändras vårt utbud efter trender gällande små barnrum, men det går alltid att få till ett tema som passar ditt barns rum utan några som helst problem. Fördelen hos oss är att det alltid går att hitta inredning i alla prisklasser.

Barninredningstips

Att inreda ett litet barnrum är minst lika viktigt som övriga hemmet och hos BigBaby går det att hitta flexibla och kreativa lösningar. Det kan räcka med att byta barnets säng, vilket gör att rummet genast känns mysigare. Annars är ett riktigt bra knep att köpa nya örngott och påslakan i olika material och färger, samt mönster. Att tillsätta färgade textiler kommer göra att det upplevs som mer ombonat.

Passa på att få inspiration hos oss, sitt hemma i lugn och ro och klicka runt bland all barninredning som vi erbjuder på vår online butik eller titta in i någon av våra fysiska butiker. Det går att hitta allt för att inreda ett litet barnrum, eftersom vi har allt under ett tak. Du hittar inredningsidéer för pojkar och flickor i alla åldrar hos oss, och du sparar både tid och pengar.

Barnsängen är viktig

I ett litet barnrum är barnsängen mycket viktig. Barnet tillbringar mycket tid till att sova, speciellt de första levnadsåren. När barnet är nyfött kan det räcka med en vagga, men det går lika bra med en snygg spjälsäng. Oavsett vilken typ av spjälsäng du köper hos oss kan du vara helt säker på att sängen uppfyller alla kraven för att barnet ska kunna känna sig tryggt.

Vi erbjuder också ett utbud av sängar som barnet kan växa i. Fördelen med en säng som kan göras större allteftersom barnet växer är att du inte behöver köpa en ny säng varje gång barnet har växt ur sängen. Med några lätta justeringar kan du göra barnsängen större.

Vilka möbler behövs i barnrummet?

Det är alltid en utmaning att veta vilka möbler som behövs i ett litet barnrum, speciellt om det är första barnet. Därför kan du alltid få inspiration hos oss och få ett hum om vad som krävs i ett rum för en flicka eller pojke. Tänk på att all inredning måste vara barnsäkert på ett eller annat sätt, för när barnet börjar röra på sig och gå kan vad som helst hända.

Smart förvaring

I ett rum för barn krävs det att det finns gott om förvaring och då gärna smart, så att den uppfyller flera behov samtidigt som till exempel en ihålig pall eller sänglådor. I vårt utbud av barninredning för en pojke eller flicka kommer du hitta riktig fiffiga och kreativa lösningar för förvaring. Det gör det enkelt för dig att både förvara barnets alla leksaker på ett uppfinningsrikt sätt och samtidigt inreda snyggt.

Belysningen i det lilla barnrummet

Något som är viktigt i ett litet barnrum är att det finns bra belysning så att det lyser upp rummet ordentligt när det är dags att leka och ha kul eller läsa även om det är mörkt ute. Det gäller även att ha belysning som gör pojk- eller flickrummet mysigt, speciellt när det är dags att varva ner och sova. Det finns till och med speciella lampor som lyser på natten för mörkrädda barn.

Inred med textilier

En barninredning kräver olika typer av textilier i olika mönster och färger. Dels piffar färgerna upp rummet, dels skapas det en kreativ miljö för ditt barn att växa upp i. Använd gärna textilier på väggarna för då blir det inte lika lyhört när barnet ska sova. Det dämpar även ljudet om ljudnivån skulle bli hög under leken. Materialet på textilierna bör vara lättskötta eftersom barn kan kladda ner saker ting.

Visa som Rutnät Lista

3 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Produkter

per sida
Stigande ordning