Barnsängar, spjälsängar & vaggor

Hos oss på Big Baby hittar du ett gediget sortiment av spjälsängar, barnsängar och vaggor som vi har valt ut noga från välkända varumärken. 

En vagga kan du använda från nyfödd upp till ca 4 - 5 månader sedan är det dags att flytta över din baby till en spjälsäng. När din baby börjar lyfta på huvudet och dra sig åt kanterna så är viktigt att flytta över babyn till barnsängen då det inte är så höga kanter på en vagga. En vagga kan vara väldigt smidigt om man har det lite trångt hemma och det blir lite mer ombonat i en vagga än i en spjälsäng.

En spjälsäng kan du också använda från nyfödd om du vill det, botten går att ha i flera olika höjder. Om du börjar att ha botten i översta läget när babyn är liten så har du lätt åtkomst till den lille om han/hon börjar gråta. Samma sak som med vaggan så behöver du sänka botten till bottenläge vid ca 4 - 5 månader så att det inte händer någon olycka. Många barnsängar och spjälsängar har även höj och sänkbar långsida för att underlätta för dig som förälder om du t.ex. ska bädda om i barnsängen eller lyfta upp barnet ur sängen. Du behöver då inte böja dig så djupt över kanten.

När barnet sedan blir lite äldre så kan man ha sidan nersänkt hela tiden så att barnet lätt själv kan ta sig i och ur. På vissa spjälsängar finns även möjligheten att skruva bort ena långsidan och sedan skruva fast en så kallad juniorsida så att barnet lätt kan ta sig i och ur barnsängen själv. Juniorsidan har då en fördjupning på mitten för lätt i och urstigning ur barnsängen. En spjälsäng kan du normalt ha till ditt barn i ca 3 år innan det är dags att kika på en juniorsäng.

Till många av våra barnsängar så finns det en hel del tillbehör så att du kan få en hel serie av möbler i samma stil. Det finns både skötbord och garderober till vissa av våra spjälsängar. Från t.ex. Done By Deer finns både byråer och barnsängar i olika färger så att du får en färgklick i barnrummet. Till det finns det en massa bäddutrustning som kan vara bra att ha. Påslakan och spjälskydd finns i alla möjliga färger så att du kan mixa och matcha hur mycket som helst. Sen har vi självklart alla nödvändigheter som du kan tänkas behöva så att du kan bädda din spjälsäng, så som madrasser, täcken och kuddar m.m.

Vi försöker att lagerhålla så mycket som möjligt så att du kan få med dig din spjälsäng eller vagga direkt ifrån någon av våra butiker. Gör du din beställning via vår e-handel så är leveranstiden ca 1 – 3 dagar. Vi har också prisgaranti så skulle du hitta samma spjälsäng eller vagga hos en konkurrent till ett bättre pris så matchar vi det, läs mer på vår hemsida exakt vad som gäller för att du ska kunna nyttja prisgarantin.

Välkommen in till oss på Big Baby!

Visa som Rutnät Lista

10 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 Produkter

per sida
Stigande ordning