Barnvagnsleksaker & Barnvagnsmobiler

Barnvagnsleksaker & Barnvagnsmobiler

Ett gosedjur i barnvagnen kan både vara en underbar kompis och utvecklande. Färgglada saker är lättare att fokusera blicken på och hjälper ditt barn att utveckla sin visuella perception. Det är ju även kul och simulerande att titta på en mobil med djur eller färgglada clowner. Letar du efter barnvagnsleksaker och barnvagnsmobiler som är noga utvalda finner du ett fint sortiment här hos oss på BigBaby. Vi har mjuka leksaker såväl som bitringar från kända märken som Skip Hop, Playgro, Done by Deer, Teddykompaniet och Rätt Start.

Mobiler till barnvagnen

Promenader ute i friska luften är sköna och stimulerande både för föräldrar och barn. En vagnmobil hjälper till att göra vistelsen i barnvagnen mer stimulerande och rolig. Leken från hemmet kan fortsätta under resan i vagnen. Hos oss finner du leksaker med hållare som gör att du smidigt kan fästa dem på vagnen exempelvis i barnvagnens sufflett. Vi har modeller med små skallror vilket simulerar hörseln. Våra produkter är testade och CE godkända. CE-märket bekräftar att tillverkaren uppfyller de krav som gäller för tillverkning av leksaker i gällande EU-lagstiftning.

Bekväm och lärorik vistelse i vagnen

En stor del av bebisens tid tillbringas i vagnen. Att göra vistelsen så skön och bekväm som möjligt är viktigt oavsett om ni är på väg till affären eller bara ute på promenad. En vagnsleksak kan vara en underbar distraktion när ni är ute på en längre promenad. Leksaker kan göra resan mer händelserik och minska riken att barnet blir uttråkad och kanske börjar skrika. Letar du efter mjuka leksaker till vagnen som är gjorda av ekologisk bomull har Teddykompaniet gulliga Diinglisar Organic Stars som är fyllda med 100 % majsfiber.

Stort sortiment

Det kan vara lite svårt att välja leksaker till barn under 3 år. Vi har säkra leksaker som är testade och du välja mellan sulky leksak med olika djur, former och färger som är sköna att greppa och leka med. Leksaker för barn under tre år måste vara tåliga och inte gå sönder om de kastas, bankas eller om barnet biter i det. Små barn undersöker ofta världen med munnen och leksaker får inte ha delar som kan lossna eller sväljas när de undersöks.

Enkelt att tvätta

Leksaker som är gjorda av bomull från märken som Done By Deer är mjuka mot din bebis hud. Ett litet djur kan hänga i vagnen men även hållas i handen eller hängas upp i babygymmet. Följ alltid tvättråden så du kan hålla barnvagnsmobiler rena utan att förstöra dem när du tvättar. Många leksaker går att torka av med en fuktig trasa. Rätt Start har söta mumintrollsbarnvagnsleksaker med hållare som du plockar bort innan du tvättar leksaken i maskin. Det är inte ovanligt att leksaker följer med precis överallt så det är viktigt att de är slitstarka och tål att tvättas.

Handla tryggt och säkert

Köp barnvagnsleksaker och mobiler smidigt hos oss på BigBaby. Du kan enkelt se vårt fina utbud med leksaker i vår webbutik eller så kan du besöka någon av våra butiker som finns bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har härliga, färgglada leksaker för din barnvagn och sulky som stimulerar fantasin samt är roliga att titta på och undersöka. Hos oss finns allt från vagnleksaker som vibrerar och skakar som en sengångare från Skip Hop till mjuka och gosiga möss från det svenska företaget Teddykompaniet.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 20

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 20

Sida
per sida
Stigande ordning