Bas till babyskydd & bilbarnstol

Bas till babyskydd & bilbarnstol

Här hittar du baser till våra babyskydd och bilstolar. De underlättar en hel del när du ska montera ditt babyskydd/bilstol i bilen och risken för felmontering är mindre. Du hittar baser från alla de välkända märkena hos oss på Big Baby. 

En bas till ditt babyskydd eller bilstol kan underlätta en hel del vid montering. Basen monteras i bilens säte med antingen ISOFIX-fästen eller med bilens bälte och sedan klickar man bara fast babyskyddet eller bilstolen i basen. Risken för felmontering är mindre då det är väldigt enkla handgrepp för att få fast basen och bilstolen än om du jämför med en bilstol som ska monteras med bilens bälte och förankringsremmar.De större bilstolstillverkarna har oftast en serie där du kan köpa en bas som fungerar till både babyskyddet och bilstolen som kommer efter. Det finns även baser som bara fungerar till det första babyskyddet som många väljer att köpa ändå då det underlättar en hel del vid montering. De allra flesta baser har indikatorer som visar när basen är korrekt monterad i bilens säte och även när babyskyddet sitter som det ska i basen.

En bas kan också vara smidigt att ha om du flyttar din bilstol mellan olika bilar med jämna mellanrum då det går mycket enklare och fortare. En bas gör allt för att underlätta och göra resan trygg.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 13

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 13

Sida
per sida
Stigande ordning