BeSafe

BeSafe

BeSafe har utvecklat bakåtvända bilbarnstolar i över 25 år. Det norska familjeföretaget lägger stor fokus på att ha innovativa och enkla lösningar i sina bilstolar som underlättar vardagen för de som använder dem. BeSafe har flera patent, bland annat den unika funktionen SIR (Side Impact Rotation) på sin bältesmonterade stol BeSafe iZi Up X3 fix vilket gör att stolen roterar bort från kraften vid en kollision.

Deras bilstolar testas dels av ADAC i Tyskland men också hos VTI i Nyköping. Till sina bilbarnstolar har de också en hel del smarta tillbehör så som sparkskydd, spegel, solskydd m.m. som man oftast inte kan vara utan. BeSafe står för ett högt säkerhetstänk och hög kvalite. BeSafe står för ett högt säkerhetstänk och hög kvalite. Deras bilstolar har innovativa och enkla lösningar som underlättar vardagen för föräldrar och barn i över 40 länder. De har bilstolslösningar, två bilstolar och en bas, som du kan använda från nyfödd upp till 4 år. De har bilstolar med ISOFIX-fästen och de har bilstolar som du monterar med bilens bälte. Det de alla har gemensamt är BeSafes stora fokus på säkerhet vilket ständigt resulterar i nya produkter som lanseras med innovativa patent och nya funktioner.

HTS BeSafe AS är ett norskt företag som grundades i Krøderen. Här ligger idag företagets huvudkontor och en av deras fabriker. HTS BeSafe AS startades i början på 1900-talet som ett sadelmakeri och under 30-talet när teknologin utvecklades så utvecklades även HTS BeSafe till att gå från häst till bil. Man började producera bilklädslar och efterhand gick sortimentet över till bland annat bilstolar.

1963 startade BeSafe utvecklingen av sin första bilstol och på den vägen är det. Bakåtvända bilstolar har BeSafe tillverkat i 25 år. Idag står BeSafe för innovation när det gäller att tillverka bakåtvända bilbarnstolar. De har en forsknings- och utvecklingsavdelning i Holland där de konstant jobbar med att förbättra barns säkerhet i trafiken. Alla deras bilstolar genomgår krocktester, dels av ADAC i Tyskland men också av VTI i Nyköping.

BeSafe har, efter att ha sett att studier har påvisat att nack-och huvudskador är vanligast vid sidokollisioner, utvecklat den unika funktionen SIR (Side Impact Rotation) på sin bältesmonterade stol BeSafe iZi Up X3 fix. Vid en sidokollision så vrids bältesstolens skal så att barnet positioneras bort från kraften något som tveklöst ger bättre skydd. Detta är ytterligare en patenterad lösning från BeSafe!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 29

Sida
per sida
Stigande ordning
  1. Besafe iZi Kid X3 i-Size Midnight Black Melange
    Besafe iZi Kid X3 i-Size Midnight Black Melange
    Specialpris 5 014 kr Rek. pris 5 795 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 29

Sida
per sida
Stigande ordning