BeSafe bilbarnstol

Besafes bilbarnstolar håller hög kvalitet och är stabila och smidiga att montera i de allra flesta bilar. Besafes bilbarnstolar kommer i alla de modeller du behöver till ditt barn från nyfödd och upp till sista bältesstolen. 

Du börjar med babyskyddet iZi Go som du använder i ca 10 månader inna det är dags att byta upp dig till en större bilbarnstol. Bilbarnstol nummer två använder du upp till ca 4,5 år och barnet sitter bakåtvänt under hela den perioden. Vad som avgör vilken Besafe bilbarnstol du väljer kan vara hur bra bilbarnstolen sitter i bilen och hur bra du tycker att ditt barn sitter i bilbarnstolen.

Besafes bilbarnstolar har alla en möjlighet att reglera lutningen på stolen under färd. Med ett enkelt handgrepp som sitter i framkant på stolen så kan du lätt justera så att bilbarnstolen lutar mer om t.ex. ditt barn somnar. Alla Besafes bilbarnstolar kommer med ett reglerbart nackstöd som du ställer in i rätt höjd vart efter ditt barn växer. När du höjer upp nackstödet så följer också internbältet med så att det alltid är på rätt höjd.

Den sista Besafe bilbarnstolen som du köper till ditt barn är den framåtvända bältesstolen iZi Up. I den sitter barnet från ca 4,5 år eller 15 kg. Det är den sista stolen som används till ca 10-12 år eller när barnet är 135 cm långt.

Hos oss på Big Baby har vi alltid mycket Besafe bilbarnstolar på lager och vi hjälper även till att montera din nyinköpta bilbarnstol i bilen.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning