Besafe iZi Go Modular i-Size Burgundy

Slut i lager
SKU
HT10010157-Burg
Specialpris 1 999 kr Ordinarie pris 2 899 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
1 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
1 st
BeSafe iZi Go Modular i-Size är en del av en helhetslösning med bilsäkerhet till barn från 0 till 4 år. Du har en bas och två bilbarnstolar genom hela användningstiden.

Du börjar med iZi Go Modular i-Size babyskydd för att sedan fortsätta med iZi Modular RF i-Size. Besafe iZi Go Modular i-Size har ett unikt sidokollisionsskydd, SIP+ (Side Impact Protection+) som ser till att barnet har högsta möjliga skydd vid kollisioner från sidan.

Basen, som köpes separat, monteras enkelt med isofixfästen och tydliga indikatorer visar när basen är rätt monterad vilket minskar risken för felmontering. Sedan klickar du bara i babyskyddet i basen och även här visar en indikator när babyskyddet sitter rätt i basen. Snabbt, enkelt och smidigt. Du kan även montera babyskyddet endast med bilens trepunktsbälte.

Magneter i klädseln gör att du lätt får undan internbältet åt sidan när du ska sätta i och ta ur barnet ur bilstolen. Babyskyddet kommer även med en integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+.

Löstagbara komfortkuddar medföljer.
Testad och godkänd i UN r 129, i-Size.
Användningstid: 40 cm - 75 cm, ca 0-12 månader, 0-13 kg