Baby traveller

 1. Lovisa tipsar - packa inför resa med spädbarn  Att resa med spädbarn är både underbart och utmanande. Vad ska man tänka på och hur ska man egentligen packa för att göra resan så smidig som möjligt? Idag tipsar jag om några av mina favoriter som jag inte reser utan. Glöm inte att vara ute i god tid före avfärd för att undvika stress och väljer du att flyga rekommenderar jag självklart att klimatkompensera. 

  Listor

  För att inte packa onödigt mycket eller att riskera att glömma något så är det fiffigt att skriva en packlista. På så sätt kan du tydligt strukturera packningen inför resan och vara väl förberedd. 

  Glöm inte passet

  Även de minsta barnen måste ha eget pass vid utlandsresor. Ansök på vanligt vis vid någon av polisens passexpeditioner. För att undvika att glömma passet s

  Läs mer »
 2. Vi välkomnar Lovisa de Geer till Big Babyfamiljen <3


  Lovisa de Geer, reseexpert, författare och nybliven mamma, kommer i en serie framöver guida och ge sina bästa tips kring hur du reser med barn.

  Häng med!
  Läs mer »
 3. Resa med barn - babyskydd  Lovisa tipsar om saker som är viktiga att tänka på när du reser med barn under 6 månader! Babyskydd - behövs det?
  Läs mer »