Blöjhinkar & refiller

Blöjhinkar

Har du små barn som bär böja lär du kunna identifiera dig med problemet som använda blöjor innebär, nämligen lukten. Under ett dygn hinner det förbrukas många blöjor och de fyller din vanliga sopkorg i köket på ett kick, samt medför en doft som du helst vill undvika. Ett smidigt sätt att hantera dessa blöjor är att använda en blöjhink som är avsedd just för blöjor. Att använda blöjhinkar är ett smidigt sätt att slänga använda blöjor, vi säljer bland annat Korbell blöjhink.

På Bigbaby.se har vi flera olika blöjhinkar för att passa just ditt behov och en av dem är Korbells blöjhink. Korbell har trippelförslutning vilket gör att den är helt luktfri. Den har också en fotpedal vilket gör att inga händer behövs för att öppna locket. Detta är en viktig aspekt ut hygiensynpunkt då händerna inte alltid är rena vid ett blöjbyte. Varje refill på denna hink räcker till ungefär 495 blöjor, den är tillverkad av ABS-plast och tål värmegolv vilket gör den mycket användbar i våra svenska hem.

Fördelar med blöjhink

En blöjhink kan ha fler fördelar utöver de redan nämnda, slippa lukt samt att blöjorna slipper ta plats bland de vanliga soporna. Blöjhinken kan enkelt placeras ut där du behöver den, den är enkel att förflytta samt ta med på resor om så önskas. God hygien vid blöjbyten bibehålls och själva hinken är enkel att rengöra vid behov. Om det är så att du har andra sopor som avger obehaglig doft går även dessa utmärkt att slänga i blöjhinken. Efter att barnen slutat med blöjor kan de användas som vanlig sopkorg.

Något för alla

Här på Big Baby finns flertalet olika blöjhinkar att välja bland för att passa ditt behov, de finns i flera olika storlekar och i olika prisklasser för att passa alla plånböcker. I sortimentet finns även blöjpåsar att köpa till om så önskas. När du investerar i en blöjhink under blöjåren tjänar du inte bara in god hygien och god lukt, relationen mellan föräldrarna kan även den få sig ett uppsving. Ni slipper små dagliga, skavande bråk om vem som skall springa ut med den illaluktande blöjan stup i kvarten.

Kampanjer

Under åren med små barn kan det alltid vara uppskattat om du kan göra fynd och spara en liten slant. Under fliken "Kampanj" och "Erbjudanden" kan du alltid kika in och se om du hittar någon prissänkt blöjhink som passar dina önskemål. På hemsidan kan du handla i lugnt och ro efter att barnen gått och lagt sig, under dygnets alla timmar. Det är enkelt att manövrera bland produkterna hos Big Baby och du får alltid en se en översikt över de valda produkterna innan du går vidare till betalning.

Övriga sortimentet

Passa på när du besöker vår hemsida att kika in på vårt övriga sortiment. Har du någon fundering kan du enkelt kontakta kundtjänsten. Längst ned på hemsidan finns alla uppgifter som behövs, alternativen är att antingen ringa in till kundtjänsten eller att mejla via ett formulär. Du som kund kan alltid förvänta dig ett kunnigt och professionellt svar på dina frågor. Det går såklart också bra att dyka upp i någon av Big Babys fysiska butiker om du har funderingar, dessa hittar du bland annat i Kungens Kurva, Sickla, Sisjön eller Backaplan.

Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning