BILSTOLSMONTERING

Lika viktigt som att välja en säker barnstol är att den sitter rätt monterad i din bil. Vi hjälper dig gärna montera din bilbarnstol oavsett om du köpt stolen hos oss eller inte (för stolar köpta på annat håll tillkommer en kostnad). Under våra monteringshelger så erbjuder vi oss även att gratis kontrollera att redan monterade bilstolar sitter säkert – oavsett om de är köpta hos oss eller inte. Vi monterar endast bilbarnstolar från märken som vi själva säljer.

Vi har utbildade montörer som dessutom är certifierade i NTF:s program sakkunnig för barn i bil. De kan montera din stol på ett säkert sätt och så att du får maximalt benutrymme både för barn och vuxna. Vi kan även montera in fästöglor i många bilar, det förbättrar stabiliteten, skonar fästbanden och underlättar om man ofta flyttar bilbarnstolen in- och ut ur bilen.

Vi monterar bilbarnstolar vardagar mellan 11 – 16. Ring gärna butiken och kolla att certifierad montör finns på plats för säkerhets skull.  Vanliga helger kan vi inte montera din stol men första helgen varje månad har vi monteringshelg. Då hjälper vi dig gärna både lördag och söndag mellan 11-16, se kalender nedan för exakta datum.

Vi är rädda om våra montörer - ingen montering vid temperaturer under -10.

 

Prislista:

 
Montering vid köp av bilbarnstol   0 kr

Kontroll av montage och äldre bilbarnstol (behövs komplett ominstallation debiteras 300 kr)

0 kr
Ommontering av stol köpt hos Big baby                   200 kr
Montering av stol köpt på annat håll 300 kr


Våra monteringshelger är första helgen varje månad


Välkommen in i våra butiker!