Britax Baby-Safe2 i-Size BR Cosmos Black

I lager
SKU
BX2000029691
2 295 kr
Lagerstatus
Webbutik
7 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
4 st
Barkarby
8 st
Sickla
9 st
GÖTEBORG
Sisjön
Fler än 10 st
Backaplan
Fler än 10 st
Kaserntorget
4 st
MALMÖ
Svågertorp
3 st
BABY-SAFE i-SIZE2 är Britax första babyskydd som är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size). BABY-SAFE i-SIZE2 är utformat för att skydda ditt barn och göra resan bekväm, direkt från födseln upp till ca 15 månaders ålder eller då barnet når en längd av 83 cm.

Babyskyddet kommer med en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och dessutom ger utökat skydd vid en eventuell krock. Insatsen kan tas bort och höjden på huvudstödet justeras i takt med att ditt barn växer.

Britax förbättrade SICT ger överlägset skydd vid en sidokollision. Den minskar rörelsen och absorberar krockkraften samt leder bort den från ditt barn. För att bäst dra nytta av skyddet ställer du in och justerar SICT på den sidan av babyskyddet som är närmast en bildörr.

Det vadderade huvudstödet och fempunktsselen är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position - precis ovanför barnets axlar - innan du spänner fast selen.

Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind.

Om du vill ha möjligheten att koppla detta babyskydd på din Bugaboo Buffalo eller Cameleon ska du välja att köpa till Britax adapter för dessa modeller, inte Bugaboos egna adaptrar.