Britax KidFix2 R Cosmos Black

I lager
SKU
BX2000031433
1 995 kr
Lagerstatus
Webbutik
3 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
1 st
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
2 st
Backaplan
4 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
1 st
KIDFIX2 R, den smarta 2-i-1 bilbarnstolen från Britax prisbelönta KIDFIX-sortiment, är inte bara extremt flexibelt - den är också väldigt bekväm för små och stora passagerare från cirka 3,5 till 12 års ålder. Det V-formade ryggstödet växer med ditt barn och erbjuder gott om utrymme, samtidigt som det ger ett utmärkt skydd. Vi rekommenderar att ditt barn använder bältesstol så länge som möjligt, men med flexibla KIDFIX2 R har du möjlighet att ta bort ryggstödet när ditt barn nått en längd på 135 cm. På så sätt får du mer utrymme över i baksätet, och tack vare SecureGuard och bältesklämman kan du ändå vara säker på att säkerhetsbältet alltid är optimalt placerat.

Det V-formade ryggstödet ser till att även de minsta barnen kan njuta av en bekväm sittställning samtidigt som stolen erbjuder gott om plats för axlarna när barnet växer och blir större. Utrymmet justeras automatiskt i takt med att du höjer nackstödet.

Med KIDFIX2 R åker ditt barn alltid säkert. Bilbarnstolens ryggstöd har mjukt vadderade sidovingar som ger ditt barn bästa skydd vid en eventuell sidokrock, och SecureGuard ser till att midjebältet är korrekt placerat över barnets bäckenben vilket minskar risken för bukskador. Om du använder KIDFIX2 R utan ryggstöd ser bältesklämman till att bilens diagonala säkerhetsbälte behåller rätt placering över ditt barns axel - allt för att du ska kunna koppla av och känna dig trygg vid ratten.

SecureGuard adderar en fjärde förankringspunkt till trepunktsbältet och hjälper på så sätt till att skydda ditt barns känsliga buk. Genom att säkerställa att bältet förblir i en korrekt position över bäckenbenet bidrar SecureGuard till att minska krockkraften över magen med upp till 35 % vid en frontalkrock*, samtidigt som den ger barnet frihet att röra på sig under resan.