Bugaboo åkpåse

Från Bugaboo har vi två olika åkpåsar att välja emellan, Bugaboo Åkpåse och Bugaboo High Performance. I dessa två åkpåsar har du allt du kan tänkas behöva för den kommande vintern oavsett var i landet du bort och hur kallt det är. Bugaboo Åkpåse är en formsydd åkpåse för att passa i Bugaboos sittdelar så bra som möjligt. Den fungerar dock utmärkt även i liggdelen om du får ett barn på senhösten och behöver något värmande i liggdelen. Man behöver bara vika till huvuddelen på åkpåsen så passar den bra i vagnen även till ett nyfött barn.

Bugaboo Åkpåse är tillverkad av ett vattenavvisande material och bambukol. Bambukol är ett miljövänligt fibermaterial som utvinns ur bambu. Bambukol andas väldigt bra vilket gör att Bugaboo Åkpåse är en väldigt komfortabel åkpåse. Materialet reglerar temperaturen och fukten i åkpåsen på bästa sätt så att ditt barn alltid är lagom varmt.

Runt om Bugaboo åkpåse har du en dragkedja så att du lätt kan öppna upp om det blir varmt för barnet eller om du ska ta i och ur barnet. Locket på Bugaboo Åkpåse går att plocka av helt och hållet så att den fungerar som en mjukare och lite varmare sittdyna på t.ex. vår och höst när man kanske inte behöver använda åkpåsen med locket på. Uppe vid huvudet sitter det en dragsko så att du kan dra åt Bugaboo åkpåse runt huvudet på barnet när det är riktigt kallt och du inte vill att det ska blåsa ner i åkpåsen.

Den andra åkpåsen från Bugaboo är High Performance. Det är en lite större åkpåse som också är formsydd för att ha den bästa passformen för sittdelen men precis som Bugaboo Åkpåse så fungerar den alldeles utmärkt att ha i liggdelen. Bugaboo High Performance har en dragkedja runtom hela åkpåsen så att du lätt kan plocka av locket för att ta i och ur ditt barn. Bugaboo High Performance kommer med två lock, ett i ett lite tunnare material för när det inte är jättekallt ute och ett med anddun i sig som passar när det blir riktigt många minusgrader.

Precis som Bugaboo Åkpåse så har High performance en dragsko uppe vid huvudet så att du kan dra åt åkpåsen så att det blir riktigt varmt och mysigt. High Performance kommer i ett material som har ett överdrag av Teflon vilket gör att den är regn-, snö- och fläckavvisande. Inuti åkpåsen nere vid fötterna har den ett smutsskydd om barnet sitter med skor i som gör den lite lättare att göra rent. Bugaboos åkpåsar går att tvätta i maskin utan problem.

Bugaboo har utvecklat sina åkpåsar efter vad föräldrar efterfrågar och behöver och dessa två har allt det du kan tänkas behöva. Sen är det bara en fråga om hur mycket du är ute i den riktiga kylan och promenerar, kanske behöver du då Bugaboo High Performance. Är du mer ute kortare stunder vinterhalvåret när barnet fortfarande sitter i vagnen så kan det gott och väl räcka med Bugaboo Åkpåse.

Bugaboo Åkpåse och High Performance är det bästa valet för dig.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 21

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 21

Sida
per sida
Stigande ordning