Bugaboo Bee5

Bugaboo Bee – Vår allra smidigast barnvagnsserie.

I början av 2000-talet så lanserade Bugaboo deras allra första Bugaboo Bee-barnvagn. Sedan dess så har de tillverkat flertalet modeller i serien och de har blivit en stor succé bland föräldrar världen över. En av de största anledningarna till Bugaboo Bee-vagnarnas framgångssaga är att de verkligen är anpassade efter stadsmiljön. Vad gäller styrkontroll och smidighet så finns det ingen annan barnvagnsserie som kan mäta sig med Bugaboo-bee-vagnarna.

I och med att Bugaboo Bee-vagnarna är så anpassade efter stadsmiljön så medför detta att de inte är så praktiska i de tuffare terrängerna. Detta har medfört att många använder Bugaboo Bee-vagnarna som en extravagn till årets finare dagar. Förutsatt att de spenderar de finare dagarna i stadsmiljö. Om du bor i en stadsmiljö där underlaget är bra så kommer du att kunna njuta av din Bugaboo Bee-vagn mycket oftare. Om underlaget skulle försämras, låt oss säga att det skulle snöa väldigt mycket så att det lägger sig ett rejält lager på marken, då blir Bugaboo Bee-vagnen svår att rulla, då de är utrustade med mindre hjul som är anpassade för att kunna vara så smidig som möjligt i stadsmiljön.

Bugaboo Bee5 – Den senaste modellen i Bugaboo Bee-serien!

Söker du efter en barnvagn som är perfekt för stadsmiljön så behöver du inte leta längre. Bugaboo Bee5 är det senaste tillskottet i den populära Bugaboo Bee-serien. Om du befinner dig i en stadsmiljö där underlaget är stabilt och förutsägbart så kan du inte hitta en vagn som är mer anpassad för denna miljö. Om Bugaboo skulle beskriva deras vagn med ett ord så skulle det vara smidighet.

Den smidiga Bugaboo Bee5-barnvagnen är en liten, men effektiv vagn. Beroende på hur miljön och klimatet (underlaget) ser ut så avgör det hur ofta man kan använda sig av vagnen. Bugaboo Bee5 är liten och smidig, den är utrustad med mindre hjul för att kunna röra sig i trånga utrymmen med exakt precision. När du använder dig av Bugaboo Bee5 i trånga utrymmen så kommer du verkligen att känna av hur smidigt du kan röra dig med den, det är i trånga utrymmen som Bugaboo Bee5 verkligen visar sin elegans.

Bugaboo Bee5 är en barnvagn som kan användas av barn från att de är nyfödda tills att de är mellan tre och fyra år gamla (max 17kg). För att göra barnvagnen smidigare så kan du köpa till en bilstolsadapter, då kan du lätt kan klicka på babyskyddet på chassit om du ska iväg på några ärenden.

Finns det ett lite äldre syskon i familjen som inte ska vara i barnvagnen men som fortfarande vill vara en del av den så är det möjligt att köpa till en ståbräda. Ståbrädan tillåter det äldre syskonet att stå eller sitta stabilt på barnvagnen utan att påverka barnvagnens stabilitet, eller rullförmåga. Ståbrädorna klarar av en vikt på cirka 20kg. För att kunna installera ståbrädan för Bugaboo Bee5-modellen så behöver ni inga adaptrar, den monteras direkt på vagnen.

Till Bugaboo Bee5 finns diverse bra tillbehör som du säkerligen kommer få användning för så som åkpåse, skötväska/organizer, sittdyna, mugghållare, breezysufflett, parasoll och insektsnät.

Om du registrerar din Bugaboo Bee5 på Bugaboos hemsida så får du tre års garanti.

Den tidigare modellen i Barnvagns-serien var Bugaboo Bee3. 

Det var 2014 som Bugaboo Bee3 lanserades av Bugaboo. Bugaboo Bee3 kom att bli mycket populär och den gjorde många föräldrar glada världen över. Skillnaden mellan de tidigare modellerna och Bugaboo Bee3 var att denna var försedd med en varukorg som rymde 22 liter, till skillnad från de tidigare som rymde 16 liter. En annan förändring som kom med Bugaboo Bee3-modellen var att Bugaboo utvecklade dess sele, och de övergick från att vara en trepunkts- till en fempunktssele. Denna ändring gjordes för att underlätta hanteringen av att ta i/ur sittdynor samt att installera åkpåsar. 

Som alla modeller i Bugaboo Bee-serien så är de anpassade efter att fungera som bäst i stadsmiljö. Det som utmärker Bee-vagnarna är att de är väldigt små och enkla att kontrollera med exakt precision. 

I början av 2017 så lanserade Bugaboo den senaste modellen i Bee-serien, Bugaboo Bee5. I och med denna lansering så slutade Bugaboo att tillverka den tidigare modellen.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 55

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 55

Sida
per sida
Stigande ordning