Bugaboo Cameleon3

Bugaboo Cameleon 3 – En av Sveriges populäraste barnvagn! 

Det finns en klar anledning till varför Bugaboo Cameleon 3 är en av de allra populäraste barnvagnarna i Sverige. Bugaboo Cameloeon 3 är oerhört smidig och fungerar alldeles utmärkt för användning i stadsmiljön, men du har även möjligheten att fästa större hjul i fram för användning i tuffare terräng. Allt som du kan tänkas behöva för att kunna ta ditt barn på en underbar promenad får plats i Bugaboo Cameleon3.

Det som gör Bugaboo Cameleon 3 till en riktigt bra barnvagn är att den går att använda för barn som är nyfödda tills att de är upp till 4 år gamla (max 17 kg). Bugaboo Cameleon 3 passar t.ex. till nyfödda barn då den är försedd med liggdelen som går att ställa in efter barnets bästa. När barnen blir lite äldre så tycker de om att sitta upp, det går alldeles utmärkt med Bugaboo Cameleon 3-vagnen, du byter då bara till sittdelen, du kan även vända barnet i färdriktningen eller mot den som kör vagnen. Vi har även de tillbehör som kan behövas för att maximera din och ditt barns åkupplevelse med barnvagnen Bugaboo Cameleon3. 

För de barn som älskar olika färger så har vi ett stort utbud av suffletter till Bugaboo Cameleon 3-vagnarna. Vi har även praktiska reservdelar till Bugaboo Cameleon 3-vagnarna. En av de mest uppskattade reservdelarna till sin vagn är de större framhjulen. De större framhjulen används när terrängen blir aningen tuffare och barnvagnen är i behov av ett bättre grepp samt stabilitet för att kunna rulla fram tryggt och säkert. 

Med Bugaboo Cameleon 3 medföljer en ram som du använder som stomme till både ligg- och sittdelen, vilket gör att den del du inte använder tar väldigt liten plats att förvara. Med tanke på att vi har en väldigt bred variation av färger att välja bland klädselpaketen (sufflett och liggkorgslock) så säljs dessa separat. Suffletten använder du sedan till sittdelen också så du behöver inte införskaffa dig en annan enbart för sittdelen. Bugaboo Cameleon 3 blir liten och kompakt när den fälls ihop. Skulle behövas, så går det väldigt lätt att även klicka loss hjulen. Det är möjligt att ställa in Bugaboo Cameleon 3-vagnen så att sitsen är vänd antingen mot eller från den som kör den. Det är även möjligt att luta sitsen i flera olika lägen. 

Något som är värt att notera är att Bugaboo Cameleon 3-vagnen är noterbart lägre än andra sitt-/liggvagnar. Om det är så att du är väldigt lång så kan det bli jobbigt att använda sig av Bugaboo Cameleon 3-vagnen under en längre tid. Att Bugaboo cameleon 3-vagnen är låg gör det inte sämre som vagn, snarare tvärtom. Att vagnen är lägre medför att tyngdpunkten blir lägre, vilket gör barnvagnen mer stabil. Utöver vagnens funktionalitet så kan det även vara praktiskt för barnet att barnvagnen är lägre, då de vid tidig ålder har det lättare att ta sig i/ur Bugaboo Cameleon3 på egen hand. 

Till Bugaboo Cameleon 3 så har vi bilstolsadaptrar bland våra tillbehör. En bilstolsadapter underlättar vardagen mycket då det blir möjligt att klicka på babyskyddet på chassit om man ska iväg och göra några snabba ärenden. Då behöver du inte ta med dig liggdelen också i bilen. 

Har du mer än ett barn och gärna vill att det andra barnet också ska kunna vara en del av barnvagnen så behöver ni inte oroa er. Om det finns ett äldre syskon, som kan stå/sitta på egen hand utan att riskera att falla så lätt så finns det ett alternativ. Till er Bugaboo Cameleon 3 kan ni då beställa en praktiskt ståbräda. 

En ståbräda är en produkt som ni kopplar på er Bugaboo Cameleon 3-vagn. Ståbrädan tillåter ett äldre syskon, upp till 20kg, att stå/sitta på ståbrädan utan att Bugaboo Cameleon 3’s stabilitet eller rullförmåga påverkas negativt. 

När du köper en Bugaboo Cameleon 3-vagn så får du med följande:
Ett regnskydd
En varukorg
Ett bastyg till sittdelen
En ram till ligg-/sittdelen
Ett bärhandtag i en läderimitation
En ram
Ett chassi med hjul
En utdragbar sufflett och ett liggdelslock
Ett bastyg till liggdelen.

Något som är speciellt med Bugaboo Cameleon 3 är att det är fullt möjligt att installera större framhjul som är anpassade för tuffare terränger. I vanliga fall så är Bugaboo Cameleon 3 en klassisk barnvagn för stadsmiljö, men med möjligheten att byta ut de smidiga framhjulen så blir Bugaboo Cameleon 3 en komplett vagn som tål alla möjliga miljöer.

Till Bugaboo Cameleon 3 finns det många bra tillbehör som du säkerligen kommer få användning av. Vi har tillbehör som: åkpåse, skötväska/organizer, sittdyna, mugghållare, breezysufflett, parasoll och insektsnät. 

Om du registrerar din Bugaboo Cameleon 3 på Bugaboos hemsida så får du tre års garanti.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning