Bugaboo Cameleon Tillbehör

Bugaboo Cameleon tillbehör är det bästa valet av tillbehör till din Bugaboo Cameleon. Med Bugaboo Cameleon tillbehör så får du tillbehör som är gjorda för din vagn och de sitter perfekt i vagnen utan att du behöver kompromissa på komforten för barnet eller kvaliteten på produkterna.

Ett populärt Bugaboo Cameleon tillbehör är terränghjulen, även kallade snöhjul. Då Cameleon kommer med små svängbara framhjul är dessa ett bra komplement på vintern till din vagn. Terränghjulen är ett set med två stora hjul som gör att din vagn får fyra fasta hjul. Detta blir mycket stadigare på vintern om det är mycket snö och oplogat.

Fler Bugaboo Cameleon tillbehör som kan vara bra att ha till din vagn är åkpåse, skötväska och parasoll. Dessa finns alltid i flera snygga färger så att du kan mixa och matcha. Ett Bugaboo Cameleon tillbehör som många kunder köper till sommaren är solsuffletten Breezy. Det är en sufflett med många möjligheter så att ditt barn får så mycket skydd som möjligt mot solens starka strålar. Dels kan du dra ut suffletten långt utöver vagnen och på sidorna i suffletten har du meshpaneler så att luften kan strömma igenom ordentligt. I framkant på suffletten har du också ett insektsnät som du kan dra ut och fästa på fotstödet på sittdelen. Perfekt varma sommarkvällar när myggen är ute och flyger.

Ett annat Bugaboo Cameleon tillbehör som är populärt är High Performance en åkpåse med flera möjligheter. Det är en stor och mysig åkpåse som sluter tätt kring huvudet med hjälp av en dragsko. Den kommer med två lock så att man kan byta vartefter vädret ändrar sig. Dels är det ett tunnare lock som du kan använda när det inte är så kallt ute. Dels får du med ett tjockare lock fyllt med dun som du använder när det börjar bli riktigt kallt ute. High Performance kommer i en massa snygga färger.

Bugaboo Cameleon tillbehör kommer flera utföranden och i en massa färger. Ytterligare ett tillbehör som många köper till sin Cameleon är adaptern så att du kan klicka på ett babyskydd på ditt barnvagnschassi. Adaptern kommer i olika varianter beroende på vilket babyskydd du har. Tanken med adaptern är att du bara ska kunna ta med dig chassit med adaptrarna på och babyskyddet om du ska ut på några snabba ärenden och inte vill ta med dig hela vagnen. Du klickar snabbt och enkelt på babyskyddet på ditt Cameleonchassi och så iväg och gör det du ska.

Många Bugaboo Cameleon tillbehör är universella så att du även kan använda dem i andra vagnar. Hos oss på Big Baby hittar du alltid de senaste Bugaboo Cameleon tillbehören, allt från organizer till klädselpaket i nya färger. Vi har dessutom prisgaranti så att du alltid kan få din Bugaboo vagn och Bugaboo Cameleon tillbehör till det bästa priset. Läs mer om detta på vår hemsida. www.bigbaby.se

Har du några frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss så ska vi svara på alla dina frågor.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 20

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 20

Sida
per sida
Stigande ordning