Bugaboo Donkey Tillbehör

Ett Bugaboo Donkey tillbehör är det alltid en fördel att ha till din Bugaboo Donkey då de är specifikt gjorda för vagnen så att du får den bästa passformen och komforten för ditt barn. Bugaboo Donkeys tillbehör kommer i en mängd olika varianter. 
Bugaboo Donkey tillbehör finns i åkpåsar, skötväskor, insektsnät och solsuffletter m.m. Ett Bugaboo Donkey tillbehör som är väldigt uppskattat på sommaren är Donkey Breezy solsufflett. Då den är specialsydd just för Bugaboo Donkey så sitter den perfekt på vagnen under varma sommardagar. Du tar bara loss den vanliga suffletten från sufflettbågarna och trär sedan på solsuffletten istället. I den får du ett tyg med 50 UPF+ och meshpaneler på sidorna så att luften kan strömma igenom när det är riktigt varmt. Solsuffletten går att dra fram långt utöver barnvagnen för att ge så mycket skydd som möjligt. Med i solsuffletten kommer också ett insektsnät som du kan dra ner och fästa runt fotstödet på vagnen så att barnet är helt skyddat. Uppe på suffletten har du en lucka som lätt öppnar med dragkedja så att du kan kika ner på ditt barn och se vad som händer.

Ett annat Bugaboo Donkey tillbehör som används flitigt på vintern är Bugaboo High Performance, en multifunktionell åkpåse. Denna åkpåse fungerar lika bra att använda i liggdelen som i sittdelen och du kan ha den till ditt barn under hela den period som du väljer att använda åkpåse. Det är en stor rymlig åkpåse som kommer med en dragsko uppe vid huvudet så att du kan dra åt åkpåsen om det blåser ute och du vill att den ska sluta tätt. Du får också med två lock till framsidan på åkpåsen som du drar fast med dragkedja. Det ena locket är ett lite tunnare lock i syntet som du kan använda när det inte är fullt så kallt ute. Lock nummer två är tjockare och fyllt med dun för att isolera så mycket som möjligt och den används med fördel när det är riktigt kallt ute.

Det finns också Bugaboo Donkey tillbehör som passar på andra modeller av vagnar från Bugaboo så som mugghållare, organizer och parasoll. Bugaboo Donkey tillbehör är det bästa att ha till din Bugaboo Donkey då du inte behöver kompromissa på varken kvalitet eller passform. Andra Bugaboo Donkey tillbehör som kan vara bra att ha till din vagn är adapter till babyskydd. Det är ett väldigt enkelt fäste som du klickar på ditt Donkeychassi så att du kan klicka fast ditt babyskydd. Väldigt smidigt att ha den period som din baby sitter i babyskyddet då det är lite lättare att bara ta med sig chassi och adapter om man ska iväg med bilen och utföra några ärenden istället för att ta med sig hela liggkorgen också.

Ett annat Bugaboo Donkey tillbehör som är populärt är Breezy sittdyna, det senaste tillskottet i Bugaboos kollektion med tillbehör. En smidig sittdyna som är uppbyggd i mjukt piquetyg med cooldry som ventilerar och ger barnet optimal komfort.

Satsa alltid på Bugaboo Donkey tillbehör till din Bugaboo Donkey.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning