Bugaboo Fox

Tiden är nu kommen - den nya standarden inom barnvagnar är äntligen här. Bugaboo Fox erbjuder den bekvämaste åkturen någonsin för såväl både barn som förälder, utan kompromisser! Bugaboo Fox är en perfekt mix av smidigheten man önskar ur en stadsvagn, stabiliteten som krävs i tuff terräng, samt den enkla hanteringen som finns hos en mindre barnvagn. Detta är precis vad du behöver, oavsett vem du är och var du befinner dig. Bugaboo Fox kan du ta med vart du vill, den klarar av alla utmaningar. Starta 2018 med Bugaboo Fox och ta er an året med den bekvämaste barnvagnsupplevelsen någonsin.

När du använder dig av Bugaboo Fox-vagnen så kommer du snabbt att inse hur lite du behöver anstränga dig för att få barnvagnen att röra sig framåt, oavsett underlag. Styrningen är precis lika smidig. Med dess robusta chassi och avancerade design så rör sig vagnen snabbt och smidigt fram, utan att minska på bekvämligheten för barnet. Barnet sitter bekvämt i det ergonomiskt utformade sätet.

Du kommer att bli glatt överraskad över hur enkelt du kan röra dig i stadsmiljö. När du möter mycket människor vid små och trånga utrymmen så kan du alltid lita på att Bugaboo Fox tar dig dit du vill. Om du rör dig i tuffare terräng så kommer de stora framhjulen att vara din bästa vän. De stora hjulen ger barnvagnen en oerhörd stabilitet samtidigt som barnvagnen rullar snabbt och smidigt utan större ansträngning – utan att väcka ett sovande barn.

Bugaboo älskar när en barnvagn verkligen används av föräldrar världen över. Därför arbetar Bugaboo aktivt med att utveckla ny teknik med syftet att underlätta vardagen för både föräldrar och barn. Föräldrar har tillräckligt med saker att hantera när det handlar om barnen, så barnvagnens funktion i olika situationer ska inte vara något man ska behöva tänka på. Den perfekta barnvagnen ska kunna röra sig i alla möjliga miljöer, säkert och utan problem. Vagnen ska vara lätt att köra och den ska vara bekväm – både för den som befinner sig i barnvagnen och för den som kör den.

Trots den avancerade tekniken och de möjligheter du har med Bugaboo Fox så väger vagnen mindre än 10kg (9.9kg) och är endast 60cm bred. Oavsett vilken inställning du har på din Bugaboo Fox så har du möjligheten att fälla ihop den för t.ex. inpackning i bilen för transport utan några som helst svårigheter. Om du ska fälla ihop barnvagnen och ställa in den i förrådet så kan den hopvikta barnvagnen stå helt på egen hand, då är den 54cm bred.

Under Bugaboo Fox säte så finns det utrymme för eventuell packning. Denna yta passar alldeles utmärkt till att packa med behövligheter som blöjor, barnmat och annat som kan tänkas att behövas. Med Bugaboo Fox så har du möjligheten att packa den undre korgen med upp till 10kg last.

När du använder Bugaboo Fox kan du alltid ta dig från A till B, oavsett var du är och vad det är för underlag. Bugaboo Fox är försedd med stora hjul i bak och ett mindre set fram. Tack vare utmärkta hjul med enkel manövrering så har du möjligheten att använda din Bugaboo Fox med extrem precision överallt.

Som för flera barnvagnar från Bugaboo så är samtliga tyger till barnvagnen tvättbara. Alla detaljer på din Bugaboo Fox är av högsta kvalitet och designade för lång livslängd. Tanken är att när du investerar i en Bugaboo Fox så har du en utmärkt barnvagn för syskon efter syskon, generation efter generation.

Både barn och vuxna är unika individer och har olika preferenser. Vill du göra om din Bugaboo Fox så att den passar bättre för din och ditt barns personlighet så finns alltid den möjligheten. Vill du byta hjul, handtag, sufflett eller något annat på din nya Bugaboo Fox så är det möjligt.

Alla tyger till Bugaboo Fox är tillverkade av återvunnet material. Till de blandade färgerna så är 50% tillverkad av återvunnet material. Samtliga helfärgade tyger består till 100% av återvunnet material. Tryggt och hållbart material som värnar om dig, ditt barn och miljön.

Vill du ändra på något med din Bugaboo Fox så har du enorma möjligheter att välja den färgkombinationen som passar dig och din familj allra bäst. Vill du t.ex. ändra utseendet på hjulen på din Bugaboo Fox så kan du välja bland trä och ”glansig svart” till hjuldesignen. Du har oändliga möjligheter när du vill ändra färg på barnvagnens bastyg och/eller sufflett. Det finns även flera olika typer av färger och material till Bugaboo Fox handtag.

Korta fakta om Bugaboo Fox

* Kan användas av barn från att de är nyfödda upp till 17kg
* Central- och framhjulsdämpning
* Du har möjlighet att byta ut bastyget, suffletten, hjuldesignen och handtaget.
* Du har möjligheten att sätta dit extradelar som t.ex. ståbräda.
* Alla tyger till Bugaboo Fox kan tvättas i tvättmaskin.
* Vikt: 9.9kg.
* Bakhjul på 12 tum och framhjul på 8.5 tum – Perfekt för en anpassningsbar barnvagn.
* Bromspedal.
* Stor och väldigt packningsvänligt utrymme under barnvagnens sitt-/liggdel, upp till 10kg.
* Sätet kommer högt upp, 59cm från marken.
* Du kan avlägsna sitsramen med en hand utan problem.
* Du kan ändra sitt-/ligginställningarna med Bugaboo Fox med en hand utan problem.
* Du kan fälla ihop hela barnvagnen utan att koppla bort något. För att det ska ta ännu mindre förvaringsplats så finns möjligheten att enkelt ta bort vissa delar.
* Barnvagnen är självstående oavsett konfiguration.
* Finns ett speciellt ”Strandläge”.
Höjd och längd när du ställer in ditt handtag till Bugaboo Fox:
Längd: lägsta position: 83,4 cm högsta position: 106,4 cm
Höjd: lägsta position: 88,5 cm högsta position: 108,5 cm

Visa som Rutnät Lista

5 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 Produkter

per sida
Stigande ordning