Bugaboo Handtagsväska Organizer Grey Melange

I lager
SKU
BU80507AN01
500 kr
Lagerstatus
Webbutik
10 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
10 st
Barkarby
6 st
Sickla
7 st
GÖTEBORG
Sisjön
Fler än 10 st
Backaplan
10 st
Kaserntorget
6 st
MALMÖ
Svågertorp
5 st
Bugaboo Organizer är ett snyggt och praktiskt tillbehör där du enkelt får med dig allt du behöver till ditt barn. Du kan antingen köpa Bugaboo Organizer Grey Melange om du har en vagn i den färgen för att snyggt matcha den eller satsa på en Bugaboo Universal Organizer i Blue Melange som även den passar till alla vagnar. Eftersom du kan välja att fästa Bugaboo Organizer på barnvagnens handtag, med hjälp av smidiga Bugaboo Organizer fästen med kardborre, så har du allt nära till hands utan att behöva stanna för att ta fram något. Bugaboo Organizer kommer även med en praktisk axelrem vilket gör att du lätt kan ta med den även när du inte använder vagnen. På så sätt behöver du aldrig flytta om till andra väskor och riskera att glömma något som du hade behövt.

Bugaboo Organizer är en prisvärd väldesignad väska tillverkad i material av högkvalitet. Det är en smidig produkt som är speciellt designad för den aktiva föräldern och tack vare den praktiska dragkedjan har du allt lättillgängligt. Jämför gärna Bugaboo Organizer i pris med andra likvärdiga produkter så kommer du att upptäcka att med Bugaboo Organizer får du mer för pengarna.

Bugaboo Organizer är rymlig nog för att du ska kunna få med dig allt du behöver. Tack vare designen på Bugaboo Organizer blir allt lättåtkomligt och eftersom du kan fästa den på handtaget till barnvagnen vilket gör att du slipper använda en korg under vagnen för att få med dig alla saker. Du får händerna fria och slipper ha väskan hängandes över axeln. Bugaboo Organizer är gjord för att göra livet och vardagen lite enklare för både dig och ditt barn.