Bugaboo sufflett

Bugaboos suffletter finns i flera stilrena färger vilket gör att du kan få din speciella touch på din Bugaboo vagn. Mycket finns på lager så med ett enkelt knapptryck på vår hemsida kan du snabbt få hem en ny Bugaboo sufflett så att din vagn får en make over. 

Bugaboos suffletter görs i ett kraftigt canvastyg som är noga utvalt av Bugaboo för att tåla det slitage som en Bugaboo vagn kan utsättas för en vanlig vardag i en aktiv familjs liv. Till Bugaboo Donkey finns det både rena suffletter att köpa löst men det finns också ett så kallat klädselpaket där du får både Bugaboo sufflett och ett liggkorgslock. Så är du ute efter en sufflett till din Bugaboo Donkey liggkorg så väljer du med fördel klädselpaketet. Om du är på gång att göra om din Bugaboo Donkey Mono till en Duo syskonvagn så kan du då smidigt bara köpa till en Bugaboo sufflett till sittdelen för det äldre syskonet. Här kan du ju alltid välja olika färger på dina Bugaboo suffletter för att få en lite mer personlig stil på din Bugaboo Donkey.

Även till Bugaboo Bee kan du köpa en ren sufflett så att du efter tycke och smak kan ändra designen på din vagn. Till Bugaboo Bee har du dessutom en hel del olika färger att välja på vad gäller både sittklädsel, handtag och fälgar. Till Bugaboo Buffalo och Cameleon så finns det endast klädselpaket där du får med både en Bugaboo sufflett och ett liggkorgslock. Bugaboo suffletten som ligger med i klädselpaketen är samma sufflett som du använder till sittdelen när det är dags att byta till den. Bugaboos suffletter är som sagt gjorda för att tåla att användas men för den sakens skull är de inte krångliga att använda. Det är väldigt enkelt att ta av eller byta sufflett på din vagn, med ett par enkla handgrepp så drar du bara av suffletten från de bågar som är i trädda i textilen och trär på den nya suffletten.

I normala fall kan du dra fram Bugaboo suffletten till 90 grader men skulle du behöva så går den att dra fram längre. I bakkant på Bugaboo suffletten sitter det en dragkedja som du lätt öppnar och på så sätt får du extra tyg och kan vinkla fram suffletten ytterligare. Detta kan vara bra att ha om det blåser, snöar eller om solen ligger på eller om du bara vill ha lite skugga till barnet om de ska sova.

Bra att tänka på kan vara att på sommaren kan det bli väldigt varmt i en Bugaboo sufflett som är utdragen så långt det går så det kan vara bra att hålla koll med jämna mellanrum så att luften får cirkulera ordentligt runt ditt barn. Till sommaren finns då ett perfekt alternativ till din vanliga Bugaboo sufflett nämligen Bugaboo suffletten Breezy, en luftigare, tunnare sufflett med inbyggt insektsnät som är det bästa alternativet när det blir riktigt varmt. Läs mer om den under vår kategori Donkey Breezy.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 13-19 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 13-19 of 19

Sida
per sida
Stigande ordning