Bugaboo Syskonvagnar Tvillingvagnar

Bugaboos syskonvagn/tvillingvagn är den väl kända Bugaboo Donkey. Bugaboo Donkey är vagnen som du köper som singel vagn, till ett barn, men möjligheten att bygga till vagnen finns om familjen utökas med syskon. Även möjligheten att göra om den till tvillingvagn finns. 

Du börjar alltså med att köpa Bugaboo Donkey som singelvagn så att du kan använda den till ett barn. Med i vagnen får du en sittdelstextil och en liggdelstextil som du lätt fäster med kardborre runt en ram som du sedan klickar fast i chassit. På ena sidan kan du lätt klicka fast en smart sidokorg där du kan ha det nödvändigaste lätt åtkomligt så som nappflaska, nappar, mobil, nycklar m.m.

För att sedan göra om din vagn till en Bugaboo syskonvagn så kompletterar du bara med en så kallad syskonsits och en sufflett. Genom att släppa på tre enkla lås och en säkerhetsknapp på ditt Donkeychassi kan du enkelt bredda chassit och sedan låsa det i det utdragna läget för att kunna klicka på ytterligare en sits till syskonet. För att göra om din Bugaboo Donkey till en Bugaboo tvillingvagn kan du komplettera med ytterligare ett klädselpaket, som innehåller ett sufflettyg och ett lock till liggkorgen, en liggkorgsklädsel och en syskonsits.

Bugaboo syskonvagn är den ultimata vagnen för dig som vill ha möjligheten att göra om din syskonvagn till en enkelvagn snabbt om du inte alltid är i behov av att ha den till två barn. Bugaboo tvillingvagn är smidig och lättstyrd och enkel att fälla ihop. De två liggkorgarna går enkelt att klicka loss från sina fästen endast med en hand om man inte alltid har båda händerna fria. Det som också är smidigt är att efter du använt klart liggkorgarna så tar du bara av textilen från metallramen och klär på den med sittklädseln istället. Liggkorgsklädslarna tar mycket mindre plats än en hel liggkorg så att förvara dem är inga problem.

Bugaboos syskonvagn eller tvillingvagn är en vagn som fungerar lika väl i stan som ute på landet. Med två stora svängbara framhjul tar du dig lätt fram i butiker och runt snäva hörn. Med möjligheten att låsa framhjulen har du sen inga problem att heller ta dig fram på ojämnare terräng så som grusvägar eller skogsstigar. Varukorgen som sitter undertill på Bugaboo syskonvagn och Bugaboo tvillingvagn är justerbar i bred så att den fungerar lika bra när chassit är smalt som det gör när du har breddat chassit. Där får du plats med allt det extra nödvändiga sakerna som alltid måste med när man är ute med barnen.

Till Bugaboo syskonvagn och Bugaboo tvillingvagn finns det flera smarta tillbehör som man mer eller mindre inte kan vara utan så som åkpåsar, skötväskor och solsuffletter till sommaren. Alla dessa tillbehör kommer i flera snygga färger så att du kan mixa och matcha efter dina egna önskemål. Bugaboo syskonvagn och Bugaboo tvillingvagn är vagnen som växer med din familj och lätt kan förändras allt efter de behov ni har under tiden ni använder vagnen.

Visa som Rutnät Lista

11 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Produkter

per sida
Stigande ordning