Bukowskis

Bukowskis

Bukowski nallar - fantastiska mjukisdjur!

Bukowski kaniner och Bukowski nallar är otroligt populära gosedjur som älskas av tusentals barn och vuxna. Det spelar ingen roll hur gammal du är - en Bukowski nalle ger trygghet. När det gäller val av mjukisdjur till våra barn är det otroligt viktigt att de är mjuka och gosiga, men desto viktigare är att de är säkra. Bukowski Design AB är en av Skandinaviens ledande producenter av mjukisdjur. Företaget har funnits i över 20 år och har idag ett brett utbud av mysiga, vackra och garanterat säkra gosedjur.

Om Bukowskis produkter

Bukowski, som ej ska förväxlas med auktionshuset Bukowskis, började med att grundaren Barbara Bukowski designade kaniner och nallar till sina söner. Hon inspirerades av klassiska engelska och tyska mjukisdjur. Efter att ha testat några av gosedjursmodellerna på en mässa bestämde hon sig för att helhjärtat satsa på design och produktion av högkvalitativa mjukisdjur. Idag är företaget ett av Skandinaviens största producenter av gosedjur. Företagets lilla söta kanin med de långa öronen är en av storsäljarna. Kaninen är ett perfekt mjukisdjur som får följa med barn på vardagens äventyr såväl som mysiga stunder i vagnen.

Produkter

Utöver den gosiga kaninen med långa öron har Bukowski ett brett sortiment av gosedjur. Bukowski nallarna är mycket populära och många barns bästa kompis. Bukowskis Nalle "Välkommen till världen" är en perfekt present att ge till ett nyfött barn. Den är mjuk och har en gullig rosett runt halsen samt texten "Välkommen till världen" broderat på den vänstra tassen. Denna handgjorda nalle, precis som andra produkter från Bukowski, är tillverkat med de bästa materialen vilket passar särskilt bra för den nyfödda barnets känsliga hud. Bukowski har många olika sorters nallar, kaniner och ugglor.

Kvalité och säkerhet

Alla mjukisdjur från Bukowski Design AB är tillverkade av material av högsta kvalitet. Materialen är syntetiska, nytillverkade och inte återvunna. På gosedjur bör syntetiska material användas för att minimera risken för bakteriebildning och mögel. Dessutom gör det att gosedjuren är lätta att tvätta vilket i sin tur minskar risken för allergier. Alla produkter kan tvättas i 30 graders handtvätt. Inga flamskyddsmedel används på Bukowskis produkter. Säkerheten och kvaliteten garanteras med att alla deras produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Dessutom är de särskilt tillverkade för små barn utan några vassa eller lösa delar.

Varför du bör välja ett Bukowski mjukisdjur

Det finns många anledningar till att välja ett gosedjur från Bukowski. Dels är de mycket säkra vilket för många föräldrar är det absolut viktigaste kriteriet när de väljer leksaker till sina barn. Förutom högkvalitativa och säkra material är gosedjuren säkra för små barn. Det finns inga lösa delar som kan åka av när barnet biter eller tuggar på mjukisdjuret. Ögonen, näsorna och munnarna är handbroderade på samtliga babyprodukter. Sist men inte minst är nallarna och de övriga djuren otroligt mjuka och söta. De är precis vad många barn drömmer om när det kommer till gosedjur.

Internationell spridning

Bukowski har sedan starten 1990 utvidgat verksamheten. Idag finns de representerade på flera marknader och ställer regelbundet ut på mässor. Bukowski Design AB är ett svenskt familjeföretag som designar, producerar, marknadsför och säljer vackra och gosiga mjukisdjur av högsta kvalitet. Företaget gör även särskilda kollektioner och produkter utöver det ordinarie sortimentet, framför allt till större företag samt till välgörenhet.

Visa som Rutnät Lista

3 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Produkter

per sida
Stigande ordning