Bumbo

En bumbostol är ett perfekt inköp till bebisen som gärna vill vara med och utforska sin miljö och omgivning. För många föräldrar är det roligt när barnet kan vara med och utforska oavsett var i hemmet de befinner sig, trots att barnet fortfarande är litet. Därför är denna bumbostol perfekt att införskaffa. Denna stol med bord kan med fördel användas av barn som är mellan 3–12 månader, barn i en äldre ålder kan såklart också använda en bumbostol men syftet är främst för bebisar.

Fördelar med en bumbostol
En babysitter, som det också kallas, är ett bra verktyg för att bebisen på egen hand ska jobba upp förmågan att kunna sitta själv. Det kan krävas så väl tid och kraft för att lyckas med detta och en bumbostol är då ett suveränt sätt att hjälpa till på traven. Designen är speciellt framtagen för att ge optimalt stöd till bebisen och du kan placera den på olika ytor i hemmet. Produkten är väldigt stabil och designen gör att den minimerar risken för att välta, tack vare att stolen är utformad och påminner om en potta. Dock rekommenderas det inte att lämna barnet utan uppsikt.

Vad kan man använda bumbostolen till?
Bumbostolen har många användningsområden, du kan exempelvis placera den på köksbordet eller i soffan och ett flertal andra ställen. Detta gör att din bebis kan vara med på ett helt nytt vis, när familjen äter middag kan exempelvis bebisen sitta i sin bumbostol och vara delaktig. På så sätt får bebisen en förståelse för omgivningen men det bidrar även till bebisens personliga utveckling. Genom att placera bumbostolen på köksbordet kan bebisen se alla intryck och även få bättre inlärningsförmåga när det gäller att till exempel äta själv. Tack vare att stolen inte väger så mycket och dessutom inte är alltför stor eller otymplig är den dessutom enkel att ta med överallt dit du ska ta med din bebis. Det kan till exempel vara skönt att kunna ha händerna fria och inte behöva bära på din bebis eller ha hen i knät hela tiden.

Rengöring och säkerhet
En bumbostol är tillverkat av praktiskt material som gör att smuts, klet och annat enkelt kan torkas bort med en fuktig trasa. Bumbostolen har dessutom en kantlös design som gör att bebisen inte riskerar att skada sig på vassa kanter eller liknande. Hela stolen har en mjuk och harmonisk utformning, men trots detta är den mycket hållbar och tålig. Bumbostolen finns i ett flertal färger, så väl färgglada men också mer neutrala kulörer. Detta innebär att en bumbostol passar i alla hem!

För optimal säkerhet kan du spänna fast bebisen så att bebisen ska hålla sig på plats, och inte riskera att ramla ut och skada sig. Som tidigare nämnt är en bumbostol ett perfekt verktyg för din bebis, detta gör att bebisen kan vara mer delaktig och på egen hand har möjlighet att utforska sin miljö, leksaker, mat och annat som kan placeras på bordet som är tillhörande.

Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning