Chicco

Italienska Chicco är det största babyvarumärket i hela Europa och de har produkter från nyfödd upp till ca 3 år. Hos oss hittar du babysittrar, gåstolar och hygienartiklar. Självklart har vi också den populära paraplysulkyn Liteway, liten, lätt och smidig att ha som extravagn. Chicco är det största babyvarumärket i hela Europa och är en del av den globala Artsana Group, ett holistiskt, innovativt livsstilsföretaget som omfattar allt du behöver för att ta hand om alla generationer av en familj, från olika babymatningssystem till kosmetika och medicinska förnödenheter.

I mer än 50 år har Chicco stått för kvalitet. Uppkallad efter grundaren Pietro Catellis förstfödde son Enrico har Chicco varumärket (uttalas "kee-ko") förblivit ett kärnvarumärke i Artsanagruppen, som inte bara producerar babyprodukter men också högkvalitativa kanyler, termometrar och sprutor. Pietro Catellis passion för personlig wellness drev honom att expandera sitt företag till att erbjuda en bredd av barnvårdsprodukter som förbättrar och stöder nöjet med att uppfostra barn från graviditet till förskolan. Chicco finns nu i mer än 120 länder över sex kontinenter.

I Happiness Laboratory, Osservatorio Chicco i Italien jobbar toppforskare och vetenskapsmän som ägnar sig åt utvecklingen av barn från födseln till tre år. De observerar, analyserar och samlar in data. Genom att förstå barn och vad som gör dem lyckliga när de sover, äter och leker kan Chicco skapa produkter som ser till deras behov och önskemål. Genom att ta del av den sakkunskap som föräldrar och lärare har så blandar Chiccos utvecklare verkliga kunskaper med banbrytande forskning, upptäcker den mest idealiska färgen på en leksak, den perfekta formen på en sugnapp, de bästa ergonomin i en vagn eller slutgiltig säkerhet hos en bilbarnstol.

Dedikerad att uppfylla viktiga fysiska och psykiska utvecklingsbehov hos barn under de första tre åren i livet så samarbetar Chicco med experter inom medicinska och vetenskapliga områden för att säkerställa att varje ny produkt utvecklats i enlighet med den senaste och bästa forskningen. Med en stark övertygelse om att varje produkt måste prövas och testas i verkligheten samt i laboratorium arbetar Chicco med lärare och föräldrar för praktiska bedömningar för att säkerställa att varje innovation uppfyller de särskilda behoven hos barn i varje tillväxtfas. Chicco tar barns lycka på allvar.

Visa som Rutnät Lista

5 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 Produkter

per sida
Stigande ordning