Cybex ePriam Bas Rosegold RBA

Slut i lager
SKU
NM519002627
13 649 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
1 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
CYBEX e-PRIAM är intelligent, intuitiv och synnerligen innovativ och gör att du kan ta dig upp- och nedför backar utan problem samt över ojämna underlag som sand, grus eller kullersten utan att missa ett enda steg. Sensorerna i handtaget känner av hur mycket man trycker på och håller tillbaka barnvagnen, och en smart algoritm guidar motorer som är integrerade i chassit - så att du får en hjälpande hand när du behöver det som mest. e-PRIAM anpassar sig på ett smart sätt till alla typer av underlag och barnvagnens vikt (max 27,5 kg) för att göra barnvagnspromenaden så smidig som möjlig. När du går uppför gör tryckkraften på handtaget att sensorerna talar om för systemet att ge mer stöd från motorerna. När du däremot går nedför en backe och håller emot barnvagnen omvandlas kraften på handtaget till ett bromsande stöd som saktar ned vagnen. Logiken är alltid densamma: systemet känner av de krafter som påverkar vagnen och använder sedan denna information - tillsammans med andra parametrar som hastighet, avstånd och tid - för att avgöra hur den ska reagera. Det är inte alla vägar som är jämna och smidiga. När du går på underlag som kullersten, sand, skogsvägar, lera, snö eller grus gör hjälpfunktionen för ojämna underlag smarta justeringar och jämnar ut så att du ska få samma bekväma känsla som när du promenerar på en rak och jämn väg. Till basvagnen behöver du komplettera med en sittdelsklädsel för att få en komplett sittvagn.

Normala förhållanden (platt underlag med korta backar och några ojämna ytor, en utomhustemperatur på cirka 20 °C, en last på 9-10kg): Batteriet varar cirka 45 km.

Tuffa förhållanden (utomhusterräng med korta backar och många ojämna ytor, en utomhustemperatur på cirka 10-20 °C, en last på 15 kg): Batteriet varar cirka 20 km.

Extrema förhållanden (utomhusterräng med mycket långa och branta backar och många ojämna ytor, en utomhustemperatur under 10°C, en last på 25 kg): Batteriet varar cirka 8 km.

De värden som nämns ovan är uppskattningar. De verkliga värdena kan vara annorlunda eller variera beroende på användning, yttre påverkan och batteriets skick. Dessutom minskar kapaciteten hos e-PRIAMs litiumjonbatteri med ålder och användning. Detta kan ha en inverkan på batteriets livslängd. De värden som anges medför inte något ansvar.

Mått hopvikt inkl. hjul och sittdel: L 950 mm x B 600 mm x H 400 mm
Mest kompakta mått hopvikt inkl. sittdel (utan hjul):L 850 mm x B 510 mm x H 300 mm
Vikt med sittdel: 15,3 kg
Vikt endast chassi: 10,7 kg
Batteriets laddningstid är cirka 6 timmar
5 LED-lampor indikerar batteriets status
We found other products you might like!