Cybex Sirona Z i-Size Plus Deep Black

I lager
SKU
NM520001041
4 399 kr
Lagerstatus
Webbutik
1 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Sickla
1 st
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Föräldrar som vill ha maximal säkerhet för sitt barn behöver produkter som uppfyller alla deras förväntningar. Med CYBEX Sirona Z i-Size har Cybex satt nya standarder inom skydd mot sido- och frontalkrockar och kombinerat dem till en bilbarnstol som överträffar alla tidigare produkter.

Sirona Z i-Size är en ny bilbarnstol i CYBEX Z-Line som kan roteras. Dess nackstöd är justerbart i tolv steg och fem fällbara positioner gör stolen extra ergonomisk.

Sinnesro för dig, ultimat säkerhet för ditt barn. Med lanseringen av SensorSafe kombinerar CYBEX smart teknik och smart design. SensorSafe är ett unikt övervakningssystem som alltid ser till att ditt barns säkerhet och hälsa i bilstolen är högsta prioritet. SensorSafe-klämman finns för flera Platinum- och Gold i-Size-bilbarnstolar, fästs i bältessystemet och håller dig hela tiden informerad om ditt barns säkerhet och hälsa medan det sitter i bilbarnstolen.

Sirona Z i-Size har ett integrerat linjärt sidokrocksskydd som ger ökad säkerhet i händelse av en sidokrock. Det minskar tillsammans med den energidämpande stommen kraften vid en sidokrock med ungefär 25 %.

Den energidämpande tekniken hos Sirona Z i-Size ger ökad säkerhet för barn i framåtvända bilbarnstolar vid en frontalkrock. ER-Tech minskar krafterna mot barnets nacke under en frontalkrock med mer än 20 % jämfört med andra befintliga fempunktsbälten.

Det justerbara nackstödet erbjuder tolv positioner för en anpassad inställning i takt med att barnet växer.

Den smarta lutnings- och roteringsfunktionen med enhandsgrepp gör det enkelt för föräldrar att justera bilstolen samtidigt som de har en hand fri. För bekväma vilostunder och resor erbjuder bilbarnstolen Sirona Z i-Size fem fällbara positioner bakåtvänd och tre fällbara positioner framåtvänd.

Den innovativa roterande mekanismen ger en bekväm position när barnet ska sättas i och tas ur bilbarnstolen med mindre belastning på föräldrarnas ryggar.

En tvåklicksinstallation med ISOFIX gör det enkelt att installera stolen och garanterar ökad säkerhet. Bilbarnstolen säkras med Base Z, som köpes separat, och bilens ISOFIX-system och kräver ingen ytterligare fastsättning. En installationsindikator hjälper också till att förhindra att bilstolen används på fel sätt.

En bakåtvänd bilbarnstol minskar risken för skador vid en frontalkrock med mer än 80 % jämfört med en framåtvänd bilbarnstol. Tester visar att kraften vid en frontalkrock fördelas jämnt över en stor yta. CYBEX rekommenderar att barnet åker bakåtvänt upp till att det är 105 cm långt och ca fyra år gammalt. Maxvikt 18 kg.

De magnetiska bälteshållarna gör att det är enkelt att ta ut ditt barn ur bilbarnstolen.

Observera att baseb köps separat