Pabobo Nattlampa Dynamisk Undervatten Projektor Val

I lager
SKU
RO3760125262147
649 kr
Lagerstatus
Webbutik
7 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
2 st
Barkarby
4 st
Sickla
6 st
GÖTEBORG
Sisjön
6 st
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Med Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val får barnet slumra in till fiskar och rogivande ljud från ett lugnt hav, så kallat vitt brus. En innovativ nattlampa, med den senaste tekniken och ljud, ljus och bild.

Den senaste forskningen visar att barn lättare somnar till ett svagt bakgrundsljud, så kallat vitt brus. Det har Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor. Nattlampan har tre olika program som hjälper barnet att slumra in tryggt på kvällen.

Varje program har sin kombination av ljud, rytmer och intensitet. Som föräldrar väljer du det program som passar bäst för att få ditt barn att somna, därefter kommer lampan ihåg det valda programmet. Välj mellan lugna vaggvisor och ljud från ett lugnt hav.

Att ha samma nattningsrutin kväll efter kväll är ett välkänt tips för att få små barn att somna. Med Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val är det bara att trycka på knappen vid läggning, för att påbörja nattningen med det valda programmet som blir en del av barnets nattningsrutin.

Programmen är olika långa, 15 minuter vaggvisa, hjärtslag eller vågskvalp eller 25 minuter projektor. Båda med en kombination av svagt sken, sövande ljud och en vacker undervattenmiljö som sakta rör sig dynamiskt från två olika håll.

Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor drivs av tre AA-batterier. Det mjuka överdraget kan tas av och tvättas i maskin på 30 grader.

Fakta Pabobo Dynamisk Undervattenprojektor Val
Lugnande, skapar en fantastisk undervattenmiljö med fiskar som sakta rör sig och som fängslar barnens uppmärksamhet.
Musik, välj mellan vaggvisa och rytmer från havet.
Praktisk, projektorn kan tas ut och det mjuka överdraget kan tvättas i maskin.
Säker, LED-lampa som inte blir varm.
Kan ställas i tre lägen

Storlek: 27 x 27 x 11 cm
Ålder: från 0 mån
Batterier: 3 st AA-batterier
Tvätt: 30 grader i maskin för överdraget.
Material: Överdrag 100% polyester. Hölje: 100% ABS-plast.